علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

وزارت راه:۳۸۱ هزار مستاجر وام ودیعه مسکن دریافت کردند

وزارت راه:۳۸۱ هزار مستاجر وام ودیعه مسکن دریافت کردند طبق جدید‌ترین آمار‌های وزارت راه و شهرسازی بیش از ۳۸۱ هزار متقاضی وام ودیعه مسکن دریافت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۳۰۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که از حدود یک ماه وام ودیعه مسکن به بیش از ۲۰۰ میلیون تومان در تهران و در سایر کلان شهرها به ۱۵۰ میلیون تومان و در سایر شهرها به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است میزان درخواست کننده برای این تسهیلات افزایش یافته است اما همچنان شاهد عدم همکاری بانک ها در پرداخت این تسهیلات هستیم.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، به گفته برخی از مستاجران سنگ اندازی بانک ها در پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن افزایش یافته است و هر بار به بهانه های مختلف از جمله کامل نبودن پرونده و یا عدم منابع مالی متقاضیان را رد کرده و همین امر باعث ایجاد مشکلات بسیار زیاد برای آنها شده است.

بر اساس این گزارش در جدیدترین آمارهای اعلام شده تاکنون یک میلیون و ۴۶۲ هزار و ۱۶۰ متقاضی در سراسر کشور برای تسهیلات ودیعه برای اجاره مسکن ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد در سامانه tem.mrud.ir، یک میلیون و ۲۹۶ هزار و ۹۱۵ متقاضی حائز شرایط اولیه شناخته شدند.

همچنین از تعداد افراد واجد شرایط شناخته شده، ۸۹۵ هزار و ۶۶۸ متقاضی برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شدند و بانک‌ها با ۳۸۱ هزار و ۷۶۳ متقاضی قرارداد امضا کرده‌اند.

گفتنی است، پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن جزو تسهیلات خرد محسوب می‌شود که بر اساس آیین‌نامه پرداخت تسهیلات خرد، ضرورت دارد تا بانک‌ها در اخذ ضامن از این دسته از متقاضیان، مساعدت لازم را داشته باشند.

تمامی متقاضیان باید برای دریافت اين تسهیلات در سامانه تم وزارت راه و شهرسازی ثبت نام کرده و قرارداد اجاره آنها همراه با کد رهگیری برای امسال باشد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار