وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

پارک دوبله، از مهمترین علل ترافیک

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: مهم‌ترین علل ترافیک در روزهای پایانی سال، تخلفات ساکن مانند توقف دوبله است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ فیروز کشیر افزود: مهم‌ترین علل و دلیل ترافیک در روزهای پایانی سال همین تخلفات ساکن مانند توقفات دوبله است.

 

وی ادامه داد: در ۱۱ ماه سال جاری تاکنون ۱۰ میلیون و ۱۵۵ هزار و ۷۵۰ فقره اعمال قانون فقط در بحث تخلفات ساکن در شهر تهران توسط همکاران بنده صورت گرفته است.

 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: ماده ۱۶۳ آئین نامه راهنمایی و رانندگی به صراحت به موضوع تخلفات ساکن پرداخته است. توقف در فاصله ۱۵ متری چراغ‌های راهنمایی و رانندگی شیرهای آب آتش نشانی، ورود و خروجی مراکز آتش نشانی، پلیس و بیمارستان‌ها و مراکز امداد و نجات کلاً ممنوع است.

 

سرهنگ کشیر گفت: با توجه به اینکه به روزهای پایانی سال نزدیک می‌شویم و شهروندان به مراکز خرید مراجعه می‌کنند و ترافیک در این روزها زیاد است به طبع این ترافیک هم به آن افزوده می‌شود و مردم در تلاش هستند بعد از اینکه از محل کار و دانشگاه و … خارج می‌شوند به اتفاق خانواده به مراکز خرید مراجعه می‌کنند.

 

وی افزود: برخی مواقع راننده پشت فرمان نشسته و خانواده وی به مغازه مراجعه می‌کنند و می‌گویند الان ما سریع باز می‌گردیم و این دوبله ایستادن‌ها و توقف‌ها و تخلفات ساکن خود باعث سد معبر و ایجاد ترافیک می‌شود و باعث می‌شود که دیگر شهروندان در یک ترافیک مصنوعی قرار بگیرند.

 

سرهنگ کشیر تصریح کرد: رانندگان می‌توانند با مراجعه به پارکینگ‌هایی که به هر حال در اطراف محل مراجعه وجود دارد مراجعه کرده و یا به محلی که موجب سد معبر نشود مراجعه کرده و در آن محل به صورت صحیح پارک کنند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار