تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول

آماده باش پلیس راهور برای روز‌های پایانی سال

رئیس مرکز اطلاع و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از آماده باش ماموران پلیس در راستای تسهیل تردد شهروندان در خرید‌های نوروزی و مدیریت ترافیک روز‌های پایانی سال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: با توجه به نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال رشد چشمگیر تردد و سفر‌های درون شهری در برخی مناطق و معابر شهری تهران و سایر شهر‌ها را برای خرید‌های نوروزی باعث اشباع ظرفیت محدود شبکه معابر شده است.

 

او تصریح کرد: پلیس راهور با به‌کارگیری تمام توان عملیاتی و بهره گیری از تجهیزات و سامانه‌های هوشمند نظارتی و اتخاذ تمهیدات ترافیکی اقدامات لازم در راستای تسهیل در تردد هموطنان و روان سازی ترافیک را به مرحله اجرا گذاشته است.

 

سرهنگ شیرانی از مردم درخواست کرد که با توجه به افزایش تردد در مراکز خرید در روز‌های پایانی سال با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و رعایت حقوق دیگران با پلیس برای تسهیل و روان شدن ترافیک همراهی و مشارکت بیشتری داشته باشند.

 

او بیان کرد: شهروندان دقت داشته باشند که برای مراجعه به بازار و مراکز خرید استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و کاهش استفاده از خودروی شخصی می‌تواند ضمن صرفه جویی در زمان به کاهش ترافیک سنگین کمک نماید.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: از توقف‌های دوبل و منجر به سد معبر و پارک‌های حاشیه‌ای غیرمجاز به شدت اجتناب کرده و از ظرفیت پارکینگ‌های موجود در سطح شهر استفاده کنند؛ همچنین با توجه به تردد بیشتر عابران احتیاط لازم در هنگام رانندگی را به عمل آورده و ضمن رعایت حق تقدم عابرین از هرگونه توقف در گذرگاه‌های عابرین پیاده خودداری نمایند.

 

او تصریح کرد: در صورت وقوع تصادفات خسارتی در معابر به جهت جلوگیری از سد معبر و اخلال در تردد سایر خودروها، سریعا خودرو را کنار کشیده و مسیر را باز نمایند؛ همچنین توصیه می‌شود از صحنه تصادف خود عکسبرداری کرده یا محل قرار گرفتن خودرو و چرخ‌ها علامت گذاری شود.

 

سرهنگ شیرانی با بیان اینکه اولویت تردد با خودرو‌های امدادی بوده و در مواجهه با خودرو‌های آمبولانس و آتش نشانی بلافاصله با کنار کشیدن خودرو مسیر را برای تردد سریع آنان باز کنند خاطرنشان کرد: داشتن صبر و حوصله و رعایت کامل مقررات رانندگی و احترام به حقوق سایر رانندگان مورد تاکید است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار