بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

رییس سابق سازمان بازرسی: بازداشت نشده‌ام

ناصر سراج رییس سابق سازمان بازرسی کل کشور در مراسم تودیع خود شرکت نکرد و برخی محافل خبری گفته بودند دلیل عدم حضور به خاطر بازداشت ناصر سراج بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ چندی پیش با حکم آیت الله رئیسی، حجت الاسلام درویشیان مدیر کل سازمان بازرسی خراسان رضوی به عنوان رئیس سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد.

 

 مراسم تودیع ناصر سراج از ریاست سازمان بازرسی کل کشور در روزهای گذشته در حالی برگزار شد که خود او در این مراسم حضور نداشته است. محسنی اژه‌ای نیز در این باره گفته بود معلوم نیست چرا سراج در این مراسم حضور نداشته است و توضیحی دیگری درباره چرایی عدم حضور او در این مراسم نداده است.

 

خبر عدم حضور او در مراسم تودیع بازتاب قابل توجهی پیدا کرد. برخی از رسانه‌ها عدم حضور او را ناشی از دلخوری‌اش از این تصمیم عنوان کردند، اما همزمان در محافل غیر رسمی شایعه بازداشت او مطرح شد. رویداد۲۴ در پی انتشار خبر احتمال بازداشت ناصر سراج با او تماس گرفت و او در گفت‌وگوی تلفنی با رویداد۲۴ در واکنش به این شایعه گفت: می‌بینید که الان با شما صحبت می‌کنم. آیا از زندان درحال مکالمه هستم؟

 

رییس پیشین سازمان بازرسی کل کشور درباره دلایل عدم حضورش در مراسم تودیع خود گفت: من مرخصی رفته بودم و مشهد بودم.

سراج در مورد اینکه آیا دلیل عدم حضور او دلخوری به دلیل برکناری بوده یا خیر؟ گفت: چیز خاصی نبود.

 

سراج بدون اشاره به نام سایت گفت: در سایت از همه کسانی که در مراسم تودیع حضور داشتند، تشکر کردم.

 

او در پاسخ به این سوال که «آیا حکم مشاوره رییس قوه قضاییه که از سوی اژه‌ای در مراسم تودیع مطرح شده بود صحت دارد؟» گفت: بله. من از قبل هم سمت مشاور رییس قوه قضاییه را داشتم.

 

قاضی سراج در مورد اینکه آیا قرار است در جای دیگری مشغول به کار شود، به کنایه گفت: من هشت تا شغل دارم!

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار