پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

بایدن: خط قرمزی برای دفاع از اسرائیل نداریم

رییس جمهور آمریکا در مواضعی متناقض در مصاحبه با یک شبکه آمریکایی بار دیگر حمایت خود را از رژیم اسراییل در جنگ غزه اعلام کرد و از نتانیاهو خواست از سیاست کشتار در غزه دست بکشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، رییس جمهور آمریکا حامی کلیدی این رژیم در کشتار غیرنظامیان در نوار غزه در مصاحبه با شبکه آمریکایی «ام اس ان بی سی» با انتقاد از سیاست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه نسل کشی در غزه گفت: نتانیاهو به زیان اسراییل عملی می‌کند و باید به آمار کشته‌های غیرنظامیان در نوار غزه توجه کند.

 

وبگاه لبنانی النشره به نقل از شبکه آمریکایی ام اس ان بی سی، گزارش داد که رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از مصاحبه خود افزود: «اسرائیل نمی‌تواند ۳۰ هزار فلسطینی دیگر را در تعقیب حماس بکشد.»

 

جو بایدن اضافه کرد که تهدید رژیم صهیونیستی به حمله به شهر رفح در جنوب نوار غزه خط قرمزی برای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواهد بود، اما او به سرعت از موضع خود عقب نشینی کرد و گفت: خط قرمز وجود ندارد و من نه تنها هرگز اسراییل را رها نخواهم کرد، بلکه ارائه تسلیحات به اسراییل را هم قطع نمی‌کنم.

 

وی که در این مصاحبه تا حدی متناقض صحبت می‌کرد، گفت: آنها نمی‌توانند ۳۰ هزار فلسطینی دیگر را در نتیجه تعقیب و گریز مبارزان حماس بکشند.

 

بایدن در ادامه سخنان خود خواستار برقراری آتش‌بس موقت ۶ هفته‌ای در نوار غزه و آغاز تبادل گسترده اسرا شد و گفت دستیابی به آتش‌بس موقت امکان پذیر است و او از این خواسته دست نخواهد کشید.

 

گفتنی است جنبش حماس اعلام کرده تنها در صورت موافقت رژیم صهیونیستی با برقراری آتش‌بس جامع و عقب‌نشینی کامل ارتش این رژیم از نوار غزه حاضر به مذاکره درباره آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار