وزارت امور خارجه: مراقب فریبکاری و بدعهدی رژیم صهیونیستی باشید شکست رژیم صهیونیستی در غزه با توافق حماس لاریجانی: امروزه با پدیده‌ای به نام تروریسم علمی مواجهیم حماس: هنوز درباره اسامی اسرای فلسطینی، توافقی حاصل نشده است ترامپ: به توافق درباره غزه بسیار نزدیک شده‌ایم بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم یک دیپلمات زن ایرانی عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر شد اتحادیه اروپا خواستار از سرگیری همکاری ایران و آژانس شد وقوع انفجار شدید در دمشق حزب حاکم ایتالیا لایحه ممنوعیت پوشش اسلامی در اماکن عمومی را ارائه کرد پاریس: ایران شهروند فرانسوی-آلمانی را چند روز پس از لغو حکم جاسوسی آزاد کرد روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد

دیدار غیررسمی بوریس جانسون با مادورو در ونزوئلا

یک روزنامه انگلیسی از دیدار غیر رسمی نخست وزیر پیشین انگلیس با رئیس جمهور ونزوئلا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، ساندی تایمز گزارش داد بوریس جانسون، نخست‌وزیر پیشین انگلیس در ماه فوریه سال جاری میلادی با نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا گفتگو‌هایی غیررسمی انجام داد که گفته می‌شود بحث‌ها بر جنگ در اوکراین متمرکز بود.

 

دفتر جانسون به این رسانه تایید کرد که نخست وزیر پیشین، دیوید کامرون وزیر امور خارجه را در جریان سفر ماه گذشته خود به ونزوئلا قرار داده است و جانسون نیز به دنبال شرایطی برای عادی سازی روابط بین دو کشور است. دفتر جانسون به تایمز گفت: این یک دیدار خصوصی بود، اما بوریس در راه به وزیر خارجه پیام داد.

 

در مجموع، جانسون کمتر از یک روز در ونزوئلا ماند و درباره درگیری در اوکراین با مادورو رایزنی کرد، شرایط عادی سازی روابط ونزوئلا با انگلیس و کاهش تنش با گویان را مورد بحث قرار داد (کاراکاس با گویان مستعمره سابق انگلیس اختلاف ارضی دارد).

 

ساندی تایمز تاکید کرد که هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه چه کسی این نشست را آغاز کرده است وجود ندارد. در همان زمان، منابع این روزنامه خاطرنشان کردند که جانسون به عنوان یک کانال غیررسمی برای انتقال اطلاعات عمل می‌کند، زیرا انگلیس و غرب به طور کلی نیاز به حفظ روابط با یک "کشور مهم استراتژیک" دارند.

 

بانک انگلیس حدود ۳۰ تن شمش طلای ونزوئلا به ارزش کل حدود ۲ میلیارد دلار در اختیار دارد. دولت ونزوئلا بار‌ها تلاش کرده بخشی از طلا را پس بگیرد، اما بانک با آن مخالفت کرده است.

 

ماه گذشته، دولت ونزوئلا به نماینده محلی سازمان ملل متحد برای حقوق بشر دستور داد تا کشور را ترک کند. او متهم به توطئه علیه دولت کاراکاس بود/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار