دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

دیدار غیررسمی بوریس جانسون با مادورو در ونزوئلا

یک روزنامه انگلیسی از دیدار غیر رسمی نخست وزیر پیشین انگلیس با رئیس جمهور ونزوئلا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، ساندی تایمز گزارش داد بوریس جانسون، نخست‌وزیر پیشین انگلیس در ماه فوریه سال جاری میلادی با نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا گفتگو‌هایی غیررسمی انجام داد که گفته می‌شود بحث‌ها بر جنگ در اوکراین متمرکز بود.

 

دفتر جانسون به این رسانه تایید کرد که نخست وزیر پیشین، دیوید کامرون وزیر امور خارجه را در جریان سفر ماه گذشته خود به ونزوئلا قرار داده است و جانسون نیز به دنبال شرایطی برای عادی سازی روابط بین دو کشور است. دفتر جانسون به تایمز گفت: این یک دیدار خصوصی بود، اما بوریس در راه به وزیر خارجه پیام داد.

 

در مجموع، جانسون کمتر از یک روز در ونزوئلا ماند و درباره درگیری در اوکراین با مادورو رایزنی کرد، شرایط عادی سازی روابط ونزوئلا با انگلیس و کاهش تنش با گویان را مورد بحث قرار داد (کاراکاس با گویان مستعمره سابق انگلیس اختلاف ارضی دارد).

 

ساندی تایمز تاکید کرد که هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه چه کسی این نشست را آغاز کرده است وجود ندارد. در همان زمان، منابع این روزنامه خاطرنشان کردند که جانسون به عنوان یک کانال غیررسمی برای انتقال اطلاعات عمل می‌کند، زیرا انگلیس و غرب به طور کلی نیاز به حفظ روابط با یک "کشور مهم استراتژیک" دارند.

 

بانک انگلیس حدود ۳۰ تن شمش طلای ونزوئلا به ارزش کل حدود ۲ میلیارد دلار در اختیار دارد. دولت ونزوئلا بار‌ها تلاش کرده بخشی از طلا را پس بگیرد، اما بانک با آن مخالفت کرده است.

 

ماه گذشته، دولت ونزوئلا به نماینده محلی سازمان ملل متحد برای حقوق بشر دستور داد تا کشور را ترک کند. او متهم به توطئه علیه دولت کاراکاس بود/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر