بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه

انگلیس از مناطق غنی ماهیگیری روسیه محروم شد

گزارش‌ها حاکی است که رئیس جمهور روسیه به یک توافق قدیمی که به کشتی‌های بریتانیایی اجازه فعالیت در دریای بارنتز می‌داد، پایان داده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ گزارش‌ها حاکی است که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به یک توافق قدیمی که به کشتی‌های بریتانیایی اجازه فعالیت در دریای بارنتز می‌داد، پایان داده است و به این ترتیب کشتی‌های انگلیسی از دسترسی به مناطق ماهیگیری غنی از منابع روسیه در قطب شمال محروم شدند.

این قانون که اخیراً توسط پوتین امضا شده است، روز دوشنبه برای ارائه اطلاعات حقوقی در وب سایت رسمی دولت روسیه منتشر شد.

بر اساس این گزارش، "توافقنامه ماهیگیری" که توسط اتحاد جماهیر شوروی، بریتانیا و ایرلند شمالی در سال ۱۹۵۶ امضا شده بود، به کشتی‌های انگلیسی اجازه می‌داد در مناطق ماهیگیری در امتداد سواحل شبه جزیره کولای روسیه و شرق شبه جزیره کیپ کانین نوس فعالیت کنند.

دریای بارنتز به طور گسترده به عنوان یکی از مهم‌ترین مناطق صید ماهی کاد و هادوک در جهان شناخته می‌شود.

دیلی میل در گزارشی به نقل از داده‌های شیلات بریتانیا نوشت، این کشور تنها در سال گذشته بیش از ۵۶۰ هزار تن از دریای بارنتز ماهی صید کرده است.

ویاچسلاو ولودین، رئیس دومای روسیه، در اظهار نظری در مورد این قانون گفت که لغو این توافقنامه به روسیه اجازه می‌دهد تا ذخایر حیاتی ماهی را در آب‌های خود حفظ کند.

وی گفت: انگلیسی‌های بی شرم ۶۸ سال (ماهی ما) را می‌خوردند. (حالا) ما را تحریم کرده‌اند، در حالی که ۴۰ درصد از رژیم غذایی و منوی غذا‌های ماهی آنها، از (ماهی) کاد ما تامین می‌شود. بگذارید حالا کمی وزن کم کنند. / راشاتودی

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار