ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

کنترل فشار خون با کاکائو !

تحقیقات نشان داده است که فلاوانول‌های موجود در کاکائو می‌توانند به کاهش فشار خون کمک کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی مانند فشار خون بالا باید به سرعت مورد توجه قرار گیرد تا خطر عوارض بعدی کاهش یابد. افراد همچنین می‌توانند با داشتن سبک زندگی سالم به جلوگیری از افزایش فشار خون کمک کنند.

 

قلب خون را در سراسر بدن پمپاژ می‌کند و اکسیژن و مواد مغذی مورد نیاز برای عملکرد آن را تأمین می‌کند. محققان به طور مداوم در حال بررسی عواملی هستند که بر سلامت قلب و عروق تأثیر می‌گذارد و آن را بهبود می‌بخشد.

 

نتایج مطالعه اخیر نشان داد که فلاوانول‌های کاکائو ممکن است با کاهش سفتی شریان‌ها، فشار خون را در بزرگسالان سالم کاهش دهند، اما فقط زمانی که فشار خون بالا باشد.

 

محققان مطالعه حاضر خاطرنشان می‌کنند که مطالعات قبلی اثرات کاهش فشار خون و کاهش سفتی شریانی فلاوانول‌های کاکائو را در انسان‌های سالم نشان داده اند.

 

با این حال، از آنجایی که این مطالعات در محیط‌های کاملاً کنترل‌شده بودند، محققان می‌خواستند ببینند این مداخله در سناریو‌های واقعی چقدر خوب عمل می‌کند.

 

این مطالعه شامل یازده بزرگسال سالم بود که دوز‌های متناوب کپسول فلاوانول کاکائو و کپسول دارونما را به مدت هشت روز دریافت کردند.

 

آن‌ها دوز‌ها را در همان زمان صبح پس از جمع‌آوری فشار خون، ضربان قلب و سرعت موج نبض دریافت کردند.

 

شرکت کنندگان این اندازه گیری‌ها را هر نیم ساعت برای سه ساعت اول پس از مصرف کپسول و سپس هر ساعت به مدت دوازده ساعت در طول روز انجام می‌دادند.

 

نتایج نشان داد که فلاوانول‌های کاکائو در کاهش فشار خون و کاهش سفتی شریانی مؤثر بودند.

 

یکی از نگرانی‌های مربوط به استفاده از فلاوانول‌های کاکائو برای کاهش فشار خون، خطر کاهش فشار خون بسیار کم است. با این حال، در این مطالعه، محققان دریافتند که کاکائو در هنگام فشار خون پایین تأثیر کمتری دارد و این نشان می‌دهد که این یک مداخله بالقوه ایمن است./ صد آنلاین

ارسال نظر