کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

واکنش مدیر استقلال به ادعای بلانکو

یکی از مدیران باشگاه استقلال می‌گوید این باشگاه تنها یک ماه از برنامه پرداخت حقوق مهاجم آرژانتینی آبی‌پوشان عقب است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ گوستاوو بلانکو، مهاجم آرژانتینی استقلال در لیگ بیست و سوم دیشب (یکشنبه) با انتشار استوری اینستاگرامی از پرداخت نشدن حقوق ۴ ماهش خبر داد؛ موضوعی که در صورت صحت داشتن به بلانکو این اجازه را می‌دهد تا به باشگاه استقلال نوتیس ارسال کند.

 

با این حال یکی از مدیران باشگاه استقلال درباره این ادعای مهاجم آرژانتینی آبی‌پوشان اظهار کرد: باشگاه استقلال دو هفته پیش مبلغ ۴۵ هزار یورو به حساب بلانکو واریز کرده است. البته این موضوع را تایید می‌کنیم که حقوق بلانکو عقب افتاده است اما نه چهار ماه، بلکه باشگاه یک ماه از برنامه پرداختی به این بازیکن عقب است. ما هر زمان به بازیکنان دیگر حقوق داده‌ایم، برای بلانکو هم واریزی داشته‌ایم.

 

براساس پیگیری‌ها بازیکنان استقلال تاکنون به صورت متوسط ۴۵ تا ۵۰ درصد قراردادشان را دریافت کرده‌اند. با این اوصاف باید دید که کدام طرف ماجرا راست می‌گوید. البته تجربه ثابت کرده که انتشار استوری به زبان فارسی از سوی بازیکنان خارجی معمولا توسط ایجنت‌های ایرانی آن‌ها انجام می‌شود. در نتیجه این احتمال وجود دارد که هدف اصلی از انتشار چنین استوری‌ای، منافع ایجنت بلانکو باشد.

 

طبق ماده ۲۸ دستورالعمل ناظر بر قراردادها، پرداخت هرگونه وجه تحت عنوان هزینه کارگزاری توسط باشگاه‌ها ممنوع است و این هزینه‌ها باید توسط بازیکنان پرداخت شود.

ارسال نظر