موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

زاکانی: ۲ هزار ون فعال در شهر مربوط به ۱۷ سال پیش است

زاکانی: ۲ هزار ون فعال در شهر مربوط به ۱۷ سال پیش است شهردار تهران با بیان اینکه ۲ هزار ون فعال مربوط به ۱۷ سال پیش در سطح شهر داریم، گفت: ون‌های وارداتی جایگزین ون‌های فرسوده فعلی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر. علیرضا زاکانی در حاشیه آیین رونمایی از ناوگان برقی جدید حمل و نقل عمومی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه همه تلاش ما این است تا خدمت شایسته ای به آنها ارائه کنیم، اظهار کرد: چند دسته کار در حال انجام است؛ یک اقدام در حوزه مترو مبنی بر اضافه شدن خطوط و ناوگان جدید است تا این ظرفیت دو برابر شود.

 

وی ادامه داد: در بخش دوم ورود وسایل حمل و نقل عمومی شامل اتوبوس، تاکسی، ون و موتور است؛ قرارداد سه هزار اتوبوس برقی منعقد شده که دو هزار و ۵۰۰ دستگاه خارجی و ۵۰۰ دستگاه داخلی است. قرارداد دو هزار دستگاه دیزلی داخلی نیز منعقد شده و تا پایان سال آینده به ناوگان اضافه خواهد شد. سرعت ورود خودروهای خارجی بیشتر است و تا انتهای ۶ ماه باید این اتوبوس‌ها در تهران باشد.وی با بیان اینکه ۱۰ هزار دستگاه ون نیز طی ۱۰ ماه وارد می شود، گفت: قراردادها منعقد شده و مراحل مالی آن در حال انجام است و بانک مرکزی و بانک شهر و همچنین وزارت های کشور، صمت و نیرو نیز اوج همکاری را داشتند.


زاکانی با بیان اینکه از ۲۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی برقی دو هزار و ۵۰۰ دستگاه شاسی بلند و برای مسیرهایی همچون فرودگاه است، گفت: ۲۷ هزار تاکسی نیز وزارت صمت پیش بینی کرده و در مجموع به بیش از ۵۰ هزار تاکسی می‌رسد. تاکسی‌های وزارت صمت جایگزین تاکسی های فعلی می شود. تاکسی‌های وارداتی نیز مالک شرکتی خواهند بود.زاکانی با اعلام اینکه دو هزار و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در خطوط فعال هستند و این تعداد به مرور اضافه می شود، گفت: برای سال آینده اتوبوس‌های فعال چند برابر تعداد اتوبوسهایی می شود که وقتی ما شهرداری را تحویل گرفتیم در تهران فعال بود و در مجموع به هشت هزار دستگاه خواهد رسید.

 

وی با بیان اینکه دو هزار ون فعال مربوط به ۱۷ سال پیش در سطح شهر داریم، یادآور شد: ون‌های وارداتی جایگزین ون‌های فرسوده فعلی خواهد شد.شهردار تهران یادآور شد: بخشی از موتورها در داخل کشور و از سه شرکت خریداری شده و از دو شرکت دیگر نیز خرید خواهد شد. در تهران ۲.۵ میلیون دستگاه موتور پلاک شده و توان تحویل داخلی ۱۵ هزار دستگاه و تعداد موتورهای وارداتی ۱۵۰ هزار دستگاه است. لذا اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها و موتورها داخلی‌سازی خواهند شد و از سال آینده افق جدیدی برای کشور روشن می‌شود.

 

زاکانی همچنین تصریح کرد: تعرفه گمرکی این وسایل یک درصد است که جای تقدیر از دولت دارد. لذا خودرویی که وارد می‌شود، غیر از هزینه‌های پلاک‌گذاری و گمرکی، قیمتش یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان خواهد بود؛ در حالیکه در بازار قیمت آن سه تا چهار میلیارد تومان است. بخشی از هزینه‌های یک میلیاردی را نیز دولت می‌دهد و قیمت به ۵۰۰ میلیون تومان می رسد. همچنین ۹۰ میلیون تومان نیز برای خودروهای اوراقی پرداخت می‌شود.


وی با بیان اینکه وسایل نقلیه وارداتی ارزان‌تر از وسایل داخلی است، یادآور شد: هدف ما نجات از آلودگی هوا و ترافیک است و اگر کار به انتها برسد سال آینده بهار حمل و نقل عمومی خواهد بود.زاکانی به خبر استعفای مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو اشاره کرد و افزود: ایشان در محل کار خود حضور دارد و اینکه می‌گویند نیست، نادرست است. در خصوص نکاتی که مطرح کرده بود، ظرف امروز و فردا توضیح خواهم خواست و تصمیم‌گیری خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار