شهادت ۵ نیروی پلیس در حمله تروریستی ایرانشهر خاتمی: انرژی هسته‌ای انرژی آینده جهان است / اتحاد و انسجام دستور قرآن است رئیس‌جمهور دقایقی قبل به تهران بازگشت رهبر انقلاب: فرشچیان، ستاره درخشانی در آسمان هنر ایرانی بود وزیر کشور: باید بدترین سناریو را پیش‌بینی کنیم تا در شرایط سخت آماده باشیم انفجار مهمات عمل‌نکرده جنگ ۱۲ روزه در بیرانشهر؛ چند کودک شهید و مجروح شدند پزشکیان: حضور نیرو‌های خارجی در قفقاز اوضاع منطقه را دشوارتر می‌کند پزشکیان ارمنستان را به مقصد بلاروس ترک کرد خبر خوش نماینده مجلس در خصوص معیشت معلمان استاندار تهران: اجاره‌بها در برخی نقاط تهران با خروج اتباع تا ۳۵ درصد کاهش داشته / امروز جمعیتی معادل چند استان کشور از اتباع خارجی در تهران ساکن هستند واکنش علی مطهری به بیانیه جبهه اصلاحات پزشکیان: ارمنی‌ها در جامعه ایران محبوب و عزیز هستند کشف یک خانه تیمی وابسته به سرویس جاسوسی اسرائیل در تهران/ کشف و ضبط تعدادی ریز پرنده و پهپاد استاندار مازندران: کار من خدمت به مردم است، نه بازی با واژه‌ها/ اهل سیاست بازی نیستم طباطبایی: پزشکیان اول مهر به نیویورک می‌رود؛ مذاکره با آمریکا مشخص نیست

رهبر انقلاب: مقاومت، بینی صهیونیست‌ها را به خاک خواهد مالید

رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند: مقاومت همچنان قدرتمند ایستاده است و بینی صهیونیست‌ها را به خاک خواهد مالید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز سه شنبه در نخستین روز ماه مبارک رمضان در محفل انس با قرآن کریم گفتند: در دنیای اسلام برخی دولت‌ها به دشمنان مردم مظلوم فلسطین کمک می‌کنند. ان‌ شاء الله سزای این خیانت را خواهند دید.

رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین قرآن را ثقل اکبر عنوان کردند و گفتند: قاریان پیک عرش الهی به سمت فرشیان هستند. با قرائت قرآن، دل قاری و شنونده باید منور شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین تلاوت قرآن را از وظایف همه و تعداد قاری خوش‌خوان و درست‌خوان کشور را از همه کشورهای اسلامی بیشتر دانستند و تصریح کردند: تلاوت صحیح قرآن روزبه‌روز در کشور در حال توسعه است و روزی نیست که بنده خدای متعال را بابت این نعمت شکر نکنم.

رهبر انقلاب تاکید کردند: قرآن را باید با تدبر خواند. تدبر مراتبی دارد و قرآن برای تدبر و فهمیدن نازل شده است. عمق‌یابی از قرآن با تفسیر به رای فرق دارد.

ایشان، قرآن را یک اثر هنری الهی توصیف کردند و خطاب به قاریان قرآن گفتند: باید مصداق الذین یبلغون رسالات الله باشید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با بیان اینکه توجه به مضامین آیات، خشوع ایجاد می‌کند، گفتند: تفسیر به صورت جذاب برای مستمعین ارائه شود.

تاثر رهبر انقلاب از مشاهده مظلومیت کودکان غزه که در حال قرائت قرآن بودند

محفل انس با قرآن کریم در نخستین روز ماه مبارک رمضان با حضور شماری از قاریان و استادان ممتاز و فعالان قرآنی در محضر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
این مراسم که هر ساله در نخستین روز از ماه رمضان با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار می‌شود به شکل زنده از شبکه قرآن سیما و رادیو قرآن در حال پخش است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر