به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس نتایج این طرح، گوشت گاو و گوساله با ۱۷.۸۹۲ تن، ۵۴.۱ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده است.
گوشت گوسفند و بره با ۱۲.۱۴۹ تن، بز و بزغاله با ۲.۰۶۰ تن و سایر انواع دام با ٩٩٦ تن، بهترتیب ۳۶.۷ درصد، ۶.۲ درصد و ٣ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در بهمن ۱۴۰۲ با بهمن ماه سال ۱۴۰۱ نشاندهنده کاهش ١٥ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
مقدار تولید گوشت در بهمن ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱ برای گوسفند و بره ١٩ درصد، برای بز و بزغاله ۱۹ درصد، برای گاو و گوساله ١٣ درصد و برای گاومیش و بچهگاومیش ٢٠ درصد کاهش، و برای شتر و بچهشتر ٥٤ درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در بهمن ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (دی) در حدود ١ درصد کاهش داشته است./ایرنا