سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

گوترش: گزارش‌های ناامنی غذا در غزه تکان دهنده است

گوترش: گزارش‌های ناامنی غذا در غزه تکان دهنده است آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که گزارش‌ها در مورد ناامنی غذا در نوار غزه یک نشانه تکان دهنده از شرایط روی زمین در این منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 18
کد خبر: ۲۳۳۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ گوترش امروز دوشنبه تاکید کرد که گزارش مورد حمایت سازمان ملل مبنی بر اینکه قحطی در شمال غزه قریب الوقوع است، یک نشانه تکان دهنده از شرایط روی زمین است.

دبیرکل سازمان ملل در نیویورک به خبرنگاران گفت: این یک فاجعه کاملا ساخت دست انسان است و این گزارش تاکید می‌کند که این وضعیت می‌تواند متوقف شود.

اشاره گوترش به گزارشی است که آژانس آنروا (نهاد سازمان ملل در امور کاریابی و امدادرسانی به آوارگان فلسطینی) در مورد قحطی قریب‌الوقوع در شمال نوار غزه منتشر کرده است.

«فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آنروا امروز تاکید کرد که قطحی در شمال نوار غزه قریب الوقوع است و انتظار می‌رود از اکنون تا ماه مه این منطقه را فرا بگیرد.

وی در خصوص شرایط غزه توضیح داد: دو میلیون نفر یعنی تمام ساکنان نوار غزه با بحران نبود امنیت غذایی یا بدتر از آن روبرو هستند. نیمی از این جمعیت دو میلیون نفری با گرسنگی و قطحی روبرو هستند. کودکان در غزه از گرسنگی در حال جان دادن هستند.

گوترش دبیرکل سازمان ملل همچنین در ادامه اظهارات خود تاکید کرد: من از مسئولان اسرائیلی می‌خواهم تا دسترسی کامل و بدون محدودیت کالا‌های بشردوستانه به نوار غزه را تضمین کنند. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار