محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

کادوی بزرگ رحمتی و شهرخودرو به پرسپولیس

تیم فوتبال شهرخودرو مشهد در یکی از بازی‌های هفته پنجم لیگ‌برتر مقابل نفت مسجدسلیمان به تساوی 1-1 رسید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۰۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 26
کد خبر: ۲۳۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ از ساعت 18:30 امروز در مسجدسلیمان و در ورزشگاه شهید بهنام محمدی، دو تیم نفت مسجدسلیمان و شهرخودرو مشهد یکی از چهار دیدار امروز هفته پنجم رقابت های لیگ برتر را برگزار کردند. دو تیم در این مسابقه در شرایطی روبروی هم قرار گرفتند که هفته گذشته یکی شکست و یکی تساوی را تجربه کرده بودند. شاگردان تارتار بعد از تساوی خارج از خانه مقابل سپاهان و شاگردان یحیی گل محمدی هم بعد از تحمل شکست خانگی مقابل فولاد خوزستان پا به این مسابقه گذاشتند که در نهایت بازی با تساوی 1-1 به پایان رسید. در این بازی یونس شاکری برای شهرخودرو و محمد ابراهیمی برای نفت گلزنی کردند. نکته قابل توجه در خصوص دو گل مسابقه این بود که روی هر دو صحنه گل دروازه بان های دو تیم یعنی سوشا مکانی و مهدی رحمتی خروج اشتباه داشتند.

 

با این نتیجه تیم شهرخودرو صدر جدول را از دست داد و همچنین فردا اگر پرسپولیس مقابل تراکتور به برتری برسد به رتبه اول جدول نیز خواهد رسید.

 

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده