زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

گزارش ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد + جزئیات

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد گزارشی به نشست ۵۵ شورای حقوق بشر این سازمان ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 21
کد خبر: ۲۳۳۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران و رییس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر، گزارش این نشست در سال ۲۰۲۳ را امروز پنج شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۳ به نشست ۵۵ شورای حقوق بشر ارائه کرد.

بحرینی در گزارش خود به شورای حقوق بشر گفت: نشست مجمع اجتماعی ۲۰۲۳ با استقبال گسترده و حضور نمایندگان دولت‌ها، سازمان‌های مردم نهاد، مراکز علمی و پژوهشی و فعالان موضوعات مختلف حقوق بشری برگزار گردید و مباحث عمیقی در خصوص چالش‌هایی که جهان در ارتباط با نقش علم و فن آوری و نوآوری در ارتقاء حقوق بشر با آن روبروست، انجام شد.

رئیس ایرانی مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر افزود: شرکت کنندگان در این نشست اذعان داشتند که حق بهره مندی از مزایای پیشرفت علمی و کاربرد آن از حقوق اساسی بشر است. علم، فن آوری و نوآوری نقش اساسی در غلبه بر چالش‌های جهانی، امکان تحقق سایر حقوق بشر، و تقویت بهبود پایدار پس از همه گیری کرونا دارد. دسترسی برابر و به اشتراک گذاری جهانی، برای بهره مندی همه از این حق حیاتی هستند.

بحرینی در گزارش خود همچنین گفت: ملی‌گرایی علمی، اقدامات قهری یکجانبه و انحصار مالکیت معنوی می‌تواند اشتراک‌گذاری علم، فن آوری و نوآری را محدود کند و منجر به موانع مهم‌تری برای تحقق حقوق بشر شود.

سفیر و نماینده دائم ایران با اشاره به توصیه‌هایی که نشست مجمع اجتماعی ۲۰۲۳ خطاب به دولت‌ها داشته است از جمله گفت: از جمله توصیه‌هایی نشست مجمع اجتماعی این بود که دولت‌ها باید از رفع موانع ارتقای سواد دیجیتال، مانند اقدامات اجباری یک‌جانبه، حمایت کنند و از سیاست‌هایی که دسترسی جهانی به کالا‌ها و خدمات دیجیتال را اعطا می‌کنند، محافظت کنند. / تسنیم

ارسال نظر