گزارش ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد + جزئیات-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

گزارش ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد + جزئیات

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد گزارشی به نشست ۵۵ شورای حقوق بشر این سازمان ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 21
کد خبر: ۲۳۳۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران و رییس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر، گزارش این نشست در سال ۲۰۲۳ را امروز پنج شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۳ به نشست ۵۵ شورای حقوق بشر ارائه کرد.

بحرینی در گزارش خود به شورای حقوق بشر گفت: نشست مجمع اجتماعی ۲۰۲۳ با استقبال گسترده و حضور نمایندگان دولت‌ها، سازمان‌های مردم نهاد، مراکز علمی و پژوهشی و فعالان موضوعات مختلف حقوق بشری برگزار گردید و مباحث عمیقی در خصوص چالش‌هایی که جهان در ارتباط با نقش علم و فن آوری و نوآوری در ارتقاء حقوق بشر با آن روبروست، انجام شد.

رئیس ایرانی مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر افزود: شرکت کنندگان در این نشست اذعان داشتند که حق بهره مندی از مزایای پیشرفت علمی و کاربرد آن از حقوق اساسی بشر است. علم، فن آوری و نوآوری نقش اساسی در غلبه بر چالش‌های جهانی، امکان تحقق سایر حقوق بشر، و تقویت بهبود پایدار پس از همه گیری کرونا دارد. دسترسی برابر و به اشتراک گذاری جهانی، برای بهره مندی همه از این حق حیاتی هستند.

بحرینی در گزارش خود همچنین گفت: ملی‌گرایی علمی، اقدامات قهری یکجانبه و انحصار مالکیت معنوی می‌تواند اشتراک‌گذاری علم، فن آوری و نوآری را محدود کند و منجر به موانع مهم‌تری برای تحقق حقوق بشر شود.

سفیر و نماینده دائم ایران با اشاره به توصیه‌هایی که نشست مجمع اجتماعی ۲۰۲۳ خطاب به دولت‌ها داشته است از جمله گفت: از جمله توصیه‌هایی نشست مجمع اجتماعی این بود که دولت‌ها باید از رفع موانع ارتقای سواد دیجیتال، مانند اقدامات اجباری یک‌جانبه، حمایت کنند و از سیاست‌هایی که دسترسی جهانی به کالا‌ها و خدمات دیجیتال را اعطا می‌کنند، محافظت کنند. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار