حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران
حسن هانی زاده، کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» بررسی کرد:

منافع آمریکا در همدستی با جنایت‌های تل‌آویو در غزه

حسن هانی زاده، کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه جامعه جهانی و سازمان ملل متحد نتوانسته‌اند در ماه‌های گذشته سازوکاری برای رساندن حداقل کمک انسان‌دوستانه به غزه بیابند، گفت: آمریکا در کشتار مردم غزه با رژیم صهیونیستی شریک و نزدیک به 6 ماه گذشته انواع کمک های تسلیحاتی را در اختیار رژیم کودک‌کُش قرار داده است.
حسن هانی زاده؛ کارشناس مسائل بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 25
کد خبر: ۲۳۳۷۵۵

منافع آمریکا در همدستی با جنایت‌های تل‌آویو در غزه

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ طبق آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین در غزه، پس از گذشت بیش از ۱۶۸ روز حملات رژیم صهیونیستی به غزه، ۳۲ هزار و ۷۰ نفر شهید و ۷۴ هزار و ۲۹۸ نفر دیگر زخمی شدند.

 

نظامیان صهیونیستی در ادامه جنایت‌های خود ۹ کشتار در نوار غزه مرتکب شدند که به‌دنبال آن ۸۲ نفر شهید و ۱۱۰ نفر دیگر زخمی شدند. این جنایت‌ها درحالی رقم می‌خورد که شورای امنیت سازمان ملل متحد در صدور قطعنامه علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی ناکام مانده و راه‌های کمک‌های بشردوستانه به اهالی غزه بسته است. 

 

جامعه جهانی در برابر سلطه قدرت‌های استکباری عاجزند، با آمریکا و رژیم صهیونیستی همراهی می کند و آنچه درباره بحران غزه می گویند، شعاری بیش نیست

حسن هانی زاده، کارشناس مسائل بین‌الملل درباره شرایط انسانی بحرانی در غزه، افزایش قحطی و از دست رفتن هزاران زن و کودک بی‌گناه در این شهر به «راهبرد معاصر» گفت: با توجه به گذشت 168 روز از بحران غزه و بی توجهی جامعه جهانی به شرایط غیر انسانی که بر مردم فلسطین تحمیل شده است، روز به روز شاهد سخت تر شدن شرایط در این شهر برای ساکنان غزه هستیم. 

 

وی با بیان اینکه «انفجار فاجعه انسانی» با توجه به بمباران های مکرر و کشتار مردم پیش روست، افزود: شواهد امر حاکی از آن است رژیم صهیونیستی به شدت شهر را زیر محاصره خود قرار داده و مانع ورود کمک های انسان دوستانه شده است؛ به طوری که سران رژیم صهیونیستی عامدانه شرایط فاجعه باری برای غزه ایجاد کرده اند.

 

کارشناس مسائل بین‌الملل درباره اهمال سازمان های بین المللی و سران کشورهای عربی نسبت به فجایع رژیم صهیونیستی در غزه عنوان کرد: متأسفانه جامعه جهانی، سازمان ملل متحد و نهادهای بین المللی نتوانسته اند در ماه های گذشته سازوکاری برای رساندن حداقل کمک انسان دوستانه به غزه در دستور کار خود قرار دهند. 

 

هانی زاده گفت: جامعه جهانی در برابر سلطه قدرت‌های استکباری عاجزند، با آمریکا و رژیم صهیونیستی همراهی می کند و آنچه درباره بحران غزه می گویند، شعاری بیش نیست. به نظر می آید برخی اظهارنظرها مقام‌های جهانی ازجمله دبیرکل سازمان ملل متحد و مسئولان نهادها و حتی مقام‌های آمریکایی درباره غزه نفاق سیاسی است. 

 

وی افزود: اگر آمریکا بخواهد می تواند سریع مانع کشتار مردم غزه شود و رژیم صهیونیستی را زیر فشار قرار دهد، در حالی که متأسفانه آمریکا در کشتار مردم غزه با رژیم صهیونیستی شریک است، زیرا نزدیک به 6 ماه گذشته انواع کمک های تسلیحاتی را در اختیار رژیم کودک کش قرار داده است.

 

کارشناس مسائل منطقه گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بسیاری از سخنرانی هایشان از سران کشورهای عربی و اسلامی درخواست کردند همکارهای خود را در حوزه های مختلف با رژیم صهیونیستی قطع کنند تا این رژیم زیر فشار قرار بگیرد و آتش بس را بپذیرد، اما متأسفانه چنین اراده ای وجود ندارد و روابط برخی کشورهای عربی و اسلامی با رژیم صهیونیستی با وجود کشتارها و تحمیل فجایای انسانی به مردم غزه ادامه دارد.

 

وی افزود: رژیم صهیونیستی درصدد پیاده سازی راهبرد خود در غزه است تا کشتار و اخراج مردم را از شهر خود، نابودی زیر ساخت های غزه، اخراج ساکنان غزه به پشت مرزهای فلسطین اشغالی و واگذاری اداره شهر غزه به تشکیلات خودگردان را اجرایی کند. رژیم صهیونیستی همچنین به‌دنبال خلع سلاح گروه های مبارز فلسطینی و خارج کردن رهبران سیاسی حماس از غزه است.

 

هانی زاده گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی برای اجرایی کردن این سناریو بسیار تلاش می کنند. با اینکه جامعه جهانی می داند آن‌ها چنین سناریویی برای غزه دارند و مردم غزه را در گرسنگی مطلق نگاه داشته اند تا هر روز جمعیتشان کمتر شود، اما در برابر ظلم و فاجعه انسانی آشکار سکوت پیشه کرده اند.

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار