پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

مرکز اسرائیلی: تا آتش‌بس نشود، حملات یمن ادامه خواهد داشت

یک مرکز مطالعاتی در فلسطین اشغالی اذعان کرد، تا زمانیکه توافقی برای آتش بس در نوار غزه وجود نداشته باشد، انتظار دارد که حملات یمن نیز ادامه یابد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 27
کد خبر: ۲۳۳۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  روزنامه جروزالم پست نوشت، «مرکز اطلاعات و تروریسم مئیر عمیت» معتقد است، حملات نیروهای مسلح یمن به کشتی‌های اسرائیلی یا مرتبط با اسرائیل، ادامه خواهد یافت.


طبق این گزارش، تا زمانی که توافق آتش بس در غزه به دست نیاید، حملات نیروهای مسلح یمن هم تداوم خواهد داشت. از طرفی دیگر، درباره چگونگی تعامل با یمن و میزان تشدید حملات به یمن اختلاف نظر وجود دارد.


مرکز مئیر در گزارشی تأکید کرده، تا زمانیکه بازدارندگی آمریکا مقابل نیروهای مسلح یمن ناکام باشد، راهی جز مذاکره با یمن از طریق ایران یا حصول آتش بس در یمن وجود ندارد.


آمریکا با همراهی انگلیس، ضمن انجام حملاتی به نقاطی در یمن تلاش کرده مانع حملات نیروهای مسلح یمن به کشتیهای اسرائیلی یا مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ شود، اما نه تنها موفق به قطع این حملات نشده بلکه کشتیها و ناوهای آمریکا و انگلیسی نیز تا امروز بارها حملات موشکها و پهپادهای یمن قرار گرفته‌اند و بسیاری از کشتی‌ها ترجیح داده‌اند مسیر خود را تغییر دهند و قاره آفریقا را دور بزنند.


گزارش مرکز مطالعاتی مئیر همچنین اشاره کرده که «در دوره اخیر یک تحول بی سابقه نیز رخ داده و آن حمله به کشتی‌هایی [اسرائیلی یا مرتبط با اسرائیل] است که در اقیانوس هند در حال تردد هستند».


دیروز سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن در جدیدترین بیانیه در این خصوص اعلام کرد، طی ساعات گذشته کشتی اسرائیلی «MSC SKY» را هدف قرار داده و نیروهای مسلح یمن تا هنگام توقف کامل جنگ علیه نوار غزه و لغو محاصره آن، به ممانعت از تردد دریایی کشتیهای اسرائیلی یا مرتبط با اسرائیل، ادامه می‌دهند./ 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار