نخست‌وزیر هند: مخالف اسلام و مسلمانان نیستم-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

نخست‌وزیر هند: مخالف اسلام و مسلمانان نیستم

نخست‌وزیر هند که اخیرا در جریان انتخابات کشورش اظهارات اسلام‌هراسانه‌ای ایراد کرده بود، در گفت‌وگویی تازه تاکید کرد که اظهارات او به معنای «مخالفت با اسلام و مسلمانان» نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 08
کد خبر: ۲۳۹۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند طی مصاحبه‌ای با تلویزیون تایمز ناو (Times Now) بیان کرد: «ما مخالف اسلام و مسلمانان نیستیم. مخالفان به دنبال منافع خود هستند. جامعه مسلمانان باهوش است. حزب مخالف نگران است که دروغ‌هایشان برملا شده باشد.»

مودی که برای سومین بار متوالی انتظار می‌رود به قدرت برسد، افزود: «می‌خواهم به جامعه مسلمانان بگویم که تامل و فکر کنید. کشور در حال پیشرفت است. من نمی‌خواهم هیچ جامعه‌ای مانند کارگر زندگی کند. به کودکان و آینده خود فکر کنید.»

وی ضمن تاکید بر آنکه اظهاراتش اسلام‌هراسانه نبوده است، خاطرنشان کرد: «حزب مخالف دست از این اقدامات برنخواهد داشت. بدانید که ما مخالف اسلام و مسلمانان نیستیم.»

این درحالیست که نخست‌وزیر هند پیشتر در سخنانی در یک تجمع انتخاباتی بزرگ در ایالت راجستان در غرب این کشور، مسلمانان کشورش را تحت عنوان «نفوذی‌ها» و «کسانی که بچه‌های بیشتری دارند» توصیف و ادعا کرد مخالفان دولت او در صورتی که در نتیجه انتخابات به قدرت برسند، ثروت کشور را در میان آن‌ها توزیع خواهند کرد.

در پی این صحبت‌ها، اعضای مخالفان دولت هند، از کمیسیون انتخابات این کشور خواستند درباره نقض قوانین انتخاباتی توسط مودی تحقیقات انجام دهد.

بر اساس این قوانین، سیاستمداران هند نباید بر مبنای «طبقه یا احساسات اجتماعی» رای‌دهندگان را خطاب قرار دهند. طبق این قوانین «فعالیت‌هایی که ممکن است اختلافات را بدتر سازند یا تنش یا نفرت دوجانبه را بین مذاهب و جوامع ایجاد کنند» نیز ممنوع هستند. / ایسنا

ارسال نظر