انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها

برآورد خسارات ۱۴۰۰ میلیارد تومانی سیل‌ سیستان و بلوچستان

برآورد خسارات ۱۴۰۰ میلیارد تومانی سیل‌ سیستان و بلوچستان مدیرکل بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی از ارسال گزارش برآورد خسارات سیل جنوب استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان خسارت در این حادثه ارزیابی شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 30
کد خبر: ۲۳۴۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «نبی‌الله رشنو» افزود: در بازدید روزهای آغازین سال از جنوب استان سیستان و بلوچستان، بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر از منطقه سیل‌زده برای انجام اقدامات حمایتی، برآورد خسارت و برنامه‌ریزی بازیابی مورد پیمایش قرار گرفت.

وی گفت: حادثه سیل در سیستان و بلوچستان یک تجربه تکرار شده از تخریب طبیعت و محیط توسط عامل انسانی است که در سراسر کشور حادثه شده است.

رشنو در تشریح وقایع سیل جنوب غرب کشور ادامه‌داد: در مدت پنج روز بازدید از منطقه، سر منشأ سیل در بالادست از جمله سد «زیردان» که مناطق وسیعی از شهرستان چابهار را تحت پوشش قرار می‌دهد شناسایی شد.

مدیرکل بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی اضافه‌کرد: بخش عمده‌ای از بندسارها ویران و هوتک‌ها با تخریب شده‌اند، باغات موز با هجوم گل و لای مواجه شده و آسیب فراوانی دیده است.

وی با اشاره به آمار هواشناسی از میزان ریزش‌های استان، گفت: در روز حادثه ۱۷۰ میلیمتر بارندگی که در ۲ تا سه ساعت اولیه به صورت طغیانی اتفاق افتاده است و این حجم از بارش مقطعی در نبود فرصت جذب، سیلاب مخرب را در دشت‌ها جاری کرده و در برخورد با مزارع پرورش میگو در گوادر و گواتر، ۲۵ هکتار از این مزارع را به کام ویرانی فرو برده است.

رشنو ویرانی‌ها را محدود به این موارد ندانست و افزود: در کنارک، زرآباد و دشتیاری، مزارع گوجه، هندوانه و ذرت از طغیان سیلاب در امان نمانده و با فرو ریختن بندسارها و هجوم سیلاب، در سطح وسیع تخریب شده است.

این مقام مسؤول وزارت جهاد کشاورزی، تمهیدات لازم برای امدادرسانی، ارائه خدمات به سیل‌زدگان، ارزیابی خسارات و برآورد یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان زیان را حاصل کار کارشناسی و میدانی در منطقه عنوان کرد و از ارسال گزارش به دولت خبر داد./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار