پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

برآورد خسارات ۱۴۰۰ میلیارد تومانی سیل‌ سیستان و بلوچستان

برآورد خسارات ۱۴۰۰ میلیارد تومانی سیل‌ سیستان و بلوچستان مدیرکل بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی از ارسال گزارش برآورد خسارات سیل جنوب استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان خسارت در این حادثه ارزیابی شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 30
کد خبر: ۲۳۴۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «نبی‌الله رشنو» افزود: در بازدید روزهای آغازین سال از جنوب استان سیستان و بلوچستان، بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر از منطقه سیل‌زده برای انجام اقدامات حمایتی، برآورد خسارت و برنامه‌ریزی بازیابی مورد پیمایش قرار گرفت.

وی گفت: حادثه سیل در سیستان و بلوچستان یک تجربه تکرار شده از تخریب طبیعت و محیط توسط عامل انسانی است که در سراسر کشور حادثه شده است.

رشنو در تشریح وقایع سیل جنوب غرب کشور ادامه‌داد: در مدت پنج روز بازدید از منطقه، سر منشأ سیل در بالادست از جمله سد «زیردان» که مناطق وسیعی از شهرستان چابهار را تحت پوشش قرار می‌دهد شناسایی شد.

مدیرکل بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی اضافه‌کرد: بخش عمده‌ای از بندسارها ویران و هوتک‌ها با تخریب شده‌اند، باغات موز با هجوم گل و لای مواجه شده و آسیب فراوانی دیده است.

وی با اشاره به آمار هواشناسی از میزان ریزش‌های استان، گفت: در روز حادثه ۱۷۰ میلیمتر بارندگی که در ۲ تا سه ساعت اولیه به صورت طغیانی اتفاق افتاده است و این حجم از بارش مقطعی در نبود فرصت جذب، سیلاب مخرب را در دشت‌ها جاری کرده و در برخورد با مزارع پرورش میگو در گوادر و گواتر، ۲۵ هکتار از این مزارع را به کام ویرانی فرو برده است.

رشنو ویرانی‌ها را محدود به این موارد ندانست و افزود: در کنارک، زرآباد و دشتیاری، مزارع گوجه، هندوانه و ذرت از طغیان سیلاب در امان نمانده و با فرو ریختن بندسارها و هجوم سیلاب، در سطح وسیع تخریب شده است.

این مقام مسؤول وزارت جهاد کشاورزی، تمهیدات لازم برای امدادرسانی، ارائه خدمات به سیل‌زدگان، ارزیابی خسارات و برآورد یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان زیان را حاصل کار کارشناسی و میدانی در منطقه عنوان کرد و از ارسال گزارش به دولت خبر داد./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار