شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد

پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی مسکن

پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی مسکن رئیس بنیاد مسکن گفت: پرداخت تسهیلات مسکن روستایی آغاز شده و این وام از ۴۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 16
کد خبر: ۵۹۳۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا تابش رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حاشیه مراسم معارفه نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران، گفت: بنیاد مسکن تلاش می‌کند تا آنچه که از بازسازی سیل سیستان و بلوچستان مانده است را در بازه زمانی یکساله تمام کرده و تحویل بدهد.

 

او ادامه داد: ۱۶ هزار واحد مسکونی در سیل زمستان سال گذشته در سیستان و بلوچستان آسیب دید که ۵۰ درصد اعتبارات بازسازی سال گذشته دریافت شد.

 

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد: در خصوص سیل سیستان و بلوچستان، ۵۰ درصد اعتبارات باقی مانده را به هیئت دولت برده و به تصویب رسانده ایم که اعتبارات ۵۰ درصد باقی مانده نیز تامین شد. هم اکنون هم اعتبارات وام و هم بلاعوض تامین شده است که تلاش خواهیم کرد بازسازی با جدیت هرچه تمام تر به اتمام برسد.

 

حاشیه نشینی در زاهدان وضعیت نامطلوبی است

تابش توضیح داد: حاشیه نشینی شهر زاهدان که به عنوان کار شاخص بنیاد مسکن است با مدل سمبلیک به اجرا می رسانیم. در حال حاضر وضعیت زاهدان وضعیت نامطلوبی از منظر حاشیه نشینی است. بنیاد تاسیسات زیربنایی از جمله خیابان کشی، معابر، جوی، جدول و آسفالت را انجام داده، زمین ها را تفکیک و سند تفکیکی را به افراد ارائه می دهد.

او ادامه داد: شهر زاهدان در  اولویت این برنامه است تا وام به ۱۰ هزار واحد مسکونی پرداخت شود، این تسهیلات  شامل  وام ۵۰ میلیون تومانی با بهره کم و کمک بلاعوض ۲۵ میلیون تومانی است که پرداخت می‌شود.

تابش  گفت:  وام کم بهره و بلاعوض در چابهار نیز به ۲۵۰۰ خانوار حاشیه نشین تعلق می گیرد و اینکار تا پایان امسال به اتمام می رسد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یادآور شد: کار دیگر بنیاد، بازسازی واحدهای مسکونی زلزله‌زده در نقطه صفر مرزی در قطور آذربایجان غربی است که بازسازی امسال به اتمام می‌رسد. همچنین بازسازی واحدهای زلزله زده آذربایجان شرقی امسال به اتمام می رسد.

 

تابش تصریح کرد: امسال مجموعا ۲۵۰ هزار واحد مسکن روستایی تکمیل می شود.

او تصریح کرد: کار دیگری که چند روز گذشته اتفاق افتاد این بود که اعتبارات ۲۰۰ هزار واحد مسکن روستایی به بنیاد ابلاغ شد که بنیاد آن را به بانک های مسکن استان ها ابلاغ کرد. افراد می توانند از امروز پرونده تشکیل دهند و وام ۵۰ میلیون تومانی دریافت کنند. آنهایی که امکانات محدوده دارند از حساب ۱۰۰ امام (ره) کمک ۱۰ میلیون تومانی بلاعوض، دریافت خواهند کرد.

 

 باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: علیرضا تابش
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار