لله گانی افزود: در مرحله اول ثبت نام غیرحضوری مشکلاتی وجود داشت، اما در فاز دوم، ثبت نام برای دریافت تسهیلات را به صورت کاملا مکانیزه انجام دادیم که ایراداتی داشت و آن ایرادات رفع شد.
مدیرعامل بانک رفاه تصریح کرد: بانک رفاه با داشتن هزار و ۱۰۰ شعبه در سطح کشور، باید بازنشستگان و مستمری بگیران مراجعه حضوری میکردند، که با غیرحضوری شدن دریافت تسهیلات، این امکان برای بازنشستگان تامین اجتماعی تسهیل شد.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه رفاه تولید، گفت: در سیل سیستان و بلوچستان که بازدید شد، بانک رفاه با اعتباری بیش از ۳ میلیارد تومان به صورت بلاعوض برای تامین بشکههای آب شرب در مناطق سیل زده سیستان اعطا کرد.
لله گانی با اشاره به اقدامات بانک رفاه در حوزه راه اندازی سامانه نسخه نویسی الکترونیک سازمان تامین اجتماعی، بیان کرد: قراردادی ۴ جانبه بین بانک رفاه، سازمان تامین اجتماعی، بیمه سلامت و سازمان نظام مهندسی انجام شد، در این سامانه تامین مالی برای خرید دیوایسها را بانک رفاه انجام داده است تا پزشکان، داروخانهها و مراکز بتوانند تجهیزات لازم را برای نسخه نویسی الکترونیک خریداری کنند تا بعد از تامین زیرساختها نسخه نویسی الکترونیک انجام شود.
وی افزود: بانک رفاه از سال ۳۹ شروع به کار کرده و بیش از ۶۰ سال سابقه خدمت رسانی به مردم به خصوص بازنشستگان و کارگران را بر عهده دارد.
باشگاه خبرنگاران