ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد

پل طبیعت، امشب آبی‌رنگ می‌شود

پل طبیعت، امشب آبی‌رنگ می‌شود همزمان با آغاز بزرگداشت ماه جهانی اوتیسم پل طبیعت به رنگ آبی در می‌آید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس اعلام منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، در کمپین‌های جهانی با محوریت اوتیسم، همزمان با آغاز ماه جهانی اوتیسم (۱۴ فروردین الی ۱۴ اردیبهشت) سازه‌های بزرگ شهر‌ها طی یک حرکت نمادین با رنگ آبی نورپردازی می‌شوند. پل طبیعت نیز در راستای مسئولیت اجتماعی که دارد در همراهی با کمپین‌های جهانی و اطلاع رسانی درباره اوتیسم به رنگ آبی درمی‌آید.

 

اوتیسم یک اختلال عصب-رشدی است که بخش‌های مختلف مغز در افراد دارای اوتیسم در همکاری با یکدیگر دچار مشکل می‌شوند. اوتیسم علت واحدی ندارد و امروزه، پژوهشگران معتقدند که احتمالاً چندین ژن ترکیب با عوامل محیطی، در ایجاد اوتیسم دخیل باشند.

 

بهم ریختگی‌های رفتاری، تکان دادن بی‌ارادی دست‌ها و پاها، عدم برقراری ارتباط چشمی هنگام صحبت کردن و عدم درک قوانین ارتباطی و اجتماعی در بزرگسالان بخشی از رفتار‌های متفاوت طیف اوتیسم است. انجمن اوتیسم امسال، با ایجاد هشتگ «من-درکت-می‌کنم» درباره اوتیسم اطلاع رسانی می‌کند.

 

میزان شیوع اختلالات طیف اوتیسم در دو دهه گذشته در سراسر جهان افزایش زیادی داشته است و به طور کلی اعتقاد بر این است که اوتیسم در حال افزایش است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار