ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه

ایران خواستار تصویب قطعنامه‌ای علیه رژیم صهیونیستی شد

نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک تصریح کرد که تصویب قطعنامه‌ای ذیل فصل هفتم برای مهار رژیم اسرائیل که صلح و قوانین بین‌المللی را به خطر می‌اندازد، ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک بعد از نشست شورای امنیت در خصوص تجاوز رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق خواستار تصویب قعنامه‌ای ذیل فصل هفتم شورای امنیت سازمان ملل برای مهار رژیم اسرائیل شد.

 

نمایندگی ایران در این خصوص در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: چگونه جهان می‌تواند این رژیم سرکش را که آشکارا قطعنامه شورای امنیت برای آتش بس و قوانین بین المللی را نادیده می‌گیرد، متوقف کند؟

 

نمایندگی ایران همچنین نوشت: تصویب قطعنامه‌ای ذیل فصل هفتم برای مهار این رژیم متجاوز که صلح و قوانین بین المللی را به خطر می‌اندازد، ضروری است.

 

شب گذشته به وقت محلی نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق برگزار شد.

 

زهرا ارشادی، سفیر و معاون نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد نیز در این نشست اظهار داشت: این جنایت و حمله تروریستی بیانگر توهین آشکار به اصل پذیرفته‌شده جامعه بین‌المللی، یعنی مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی است؛ اصل مشترکی که سنگ‌بنای روابط بین‌الملل به‌حساب می‌آید، به‌رسمیت شناخته می‌شود و مورد حمایت قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: این جنایت همچنین آشکارا اصل اساسی مصونیت دیپلماتیک و کنسولی را نقض کرده، و همچنین ناقض کنوانسیون روابط دیپلماتیک 1961، کنوانسیون وین درباره روابط کنسولی 1963 و کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرایم علیه افراد تحت حمایت بین‌المللی از جمله عوامل دیپلماتیک 1973 است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار