یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال

ماجرای عدم برخورد با فروش آیفون‌ های ممنوعه

ماجرای عدم برخورد با فروش آیفون‌ های ممنوعه در حالی که چندی پیش انجمن واردکنندگان تلفن همراه در خصوص احتمال رفع ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ سخن گفته بود که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز واکنشی در خصوص آن نشان نداده و عملا شاهد برخورد جدی با فروش این کالای قاچاق نیستیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 05
کد خبر: ۲۳۴۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  اواخر سال گذشته بود که رئیس انجمن واردکنندگان تلفن همراه از احتمال رفع ممنوعیت رجیستری آیفون 14 و 15 سخن گفت. وی در اظهارات خود ابراز امیدواری کرده بود که این اتفاق در آینده نزدیک رخ دهد. مهدی اسدی گفته بود که در حال حاضر برخی که در حوزه الکترونیک سر رشته دارند اقدام به رجیستر غیرقانونی تلفن‌های همراه می‌کنند.

 

ضرورت شفاف‌سازی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص احتمال رفع ممنوعیت واردات آیفون 14 و 15

این موضوع در حالی مطرح شد که تا پیش از آن نهادهای رسمی مانند ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هیچ اظهار نظری در خصوص احتمال رفع ممنوعیت رجیستری نداشته‌اند. با توجه به شرایط کنونی این انتظار از دستگاه‌های ناظر به ویژه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وجود دارد تا در خصوص احتمال رفع ممنوعیت شفاف‌سازی کنند.

 

ماجرای عدم برخورد با فروشندگان آیفون‌های ممنوعه/ رجیستری دور زده می‌شود؟

هچنین مشخصا باید از عرضه کالای قاچاق جلوگیری شود با این وجود به نظر نمی‌رسد اقدام قابل توجهی برای جمع‌آوری آیفون‌های قاچاق انجام شده باشد که این موضوع نیز جای سوال دارد. مسئله سومی نیز وجود دارد و آن تلاش علنی عده‌ای برای دور زدن سامانه همتا است.

 

با توجه به کاربردهایی که این سامانه در زمینه مبارزه با قاچاق تلفن‌های همراه دارد، دور زده شدن آن می‌تواند تبعات بسیار منفی به دنبال داشته باشد، بنابراین لازم است تا مسئولان مربوط در خصوص این مسئله نیز توضیحاتی ارائه کنند.

 

لازم به ذکر است که پاییز سال 1402 حمیدرضا دهقانی‌نیا سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در اظهاراتی گفته بود که برخورد با آیفون قاچاق 14 به بالا در دستور کار قرار گرفته و این موضوع به دبیر کمیسیون مقابله قاچاق کالا و ارز استان تهران ابلاغ شده است. او تاکید کرده بود که با هماهنگی ضابطان نسبت به جمع‌آوری کالای آیفون 14 و 15 قاچاق اقدام خواهد شد.

 

مسئول صنفی مبارزه با کالای قاچاق یا مدافع رجیستر آیفون‌های 14؟

به گزارش تسنیم، ماجرای عدم اجرای صحیح دستورات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به آنجا رسیده است که به تازگی نائب رئیس اتحادیه صوت و تصویر و موبایل خواستار رجیستر شدن آیفون‌های 14 شده است که تا قبل از اعلام رسمی ممنوعیت وارد کشور شده است. وی با اشاره به اینکه این کار برای حاکمیت درآمد خواهد داشت، گفته است که مردم به روش‌های مختلف در حال استفاده از این تلفن‌ها همراه هستند. باید توجه داشت که خود این اتحادیه یکی از مسئولان جمع‌آوری و مبارزه با فروش کالای قاچاق است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار