القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

کشف مدارک جدید درباره ارتباط اوکراین با حمله تروریستی در مسکو

مقام‌های روسیه از کشف اسناد و مدارک جدیدی دال بر دست داشتن اوکراین در حمله تروریستی اوایل فروردین ماه به تالار کنسرتی در شهر مسکو خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 05
کد خبر: ۲۳۴۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  به دنبال حمله تروریستی ۲۲ مارس (سوم فروردین) به تالار کنسرت «کروکوس» در شهر مسکو که دست کم ۱۴۵ کشته و صدها زخمی بر جای گذاشت مقام‌های روسیه اوکراین و متحدان غربی‌اش را مقصران این حمله تروریستی دانستند. این در حالی است که گروه تروریستی داعش مسئولیت این کشتار را پذیرفت و کی‌یف و غرب هر گونه دست داشتن خود در این حمله تروریستی را رد و ادعا کردند قصد مسکو از طرح این اتهامات اهداف تبلیغاتی است.

 

کمیته تحقیقات روسیه که سازمان اصلی مسئول تحقیق درباره جرایم بزرگ در این کشور است اعلام کرد یکی از متهمان این حمله تروریستی روز ۲۴ فوریه همزمان با دومین سالگرد آغاز عملیات نظامی ویژه ارتش روسیه در اوکراین تصاویری از ورودی‌های تالار کنسرت کروکوس را برای «ناظر» خود فرستاده است و این می‌تواند نشان دهنده ارتباط بین این حمله تروریستی و عملیات نظامی ویژه در اوکراین باشد.

 

این کمیته همچنین بدون نام بردن از متهم مورد اشاره تصریح داشت: «متهم در اظهارات خود کل موضوع را تایید کرد.»

 

مقام‌های روسیه دست کم ۱۴ نفر را به اتهام دست داشتن در حمله تروریستی کروکوس که شامل چهار عامل مسلح این حمله می‌شوند دستگیر کرده‌اند.

 

کمیته تحقیقات روسیه همچنین خاطر نشان کرد در تلفن همراه متعلق به یکی از متهمان این پرونده تصاویری از «افراد ملبس به یونیفرم نظامی دارای پرچم اوکراین با پس‌زمینه خانه‌هایی خراب شده» را یافته است.

 

این کمیته همچنین تصریح کرد در این تلفن همراه تصویری از یک تمبر پستی اوکراین با پیامی موهن را یافته است.

 

در بیانیه این سازمان آمده است: «تحقیقات درباره این رخداد شامل گامهای عملیاتی و رویه‌های تحقیقی با هدف تایید دست داشتن سرویس‌های ویژه اوکراین و سازمان‌های افراطگرای تروریستی بین‌المللی در سازماندهی و تامین مالی این اقدام تروریستی ادامه دارد.»

 

کمیته تحقیقات روسیه چند روز قبل نیز اعلام کرد اسناد و مدارک «قابل راستی آزمایی» روی تلفن‌های همراه متهمان این حمله مبنی بر این که آنها از اوکراین «مبالغ قابل توجهی پول و رمز ارز دریافت کرده‌اند» یافته است./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار