هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

مدیر متخلف کشتارگاه مرغ نقره داغ شد

مدیر متخلف کشتارگاه مرغ نقره داغ شد مدیر متخلف کشتارگاه مرغ به پرداخت ۷۲۳ میلیارد و ۷۴۰ میلیون ریال جزای نقدی برای گرانفروشی محکوم شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 06
کد خبر: ۲۳۴۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر. مرضیه یونسی مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: پرونده گران فروشی ۲۴۹ هزار و۳۰۰ کیلو گرم مرغ برای یک کشتارگاه به ارزش ۱۷ میلیارد و ۴۵۸ میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی تویسرکان رسیدگی شد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه رسیدگی کننده پس از بررسی پرونده و با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و مالک کشتارگاه را به پرداخت ۵۲۳ میلیارد و ۷۴۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

 

به گفته یونسی، شعبه همچنین مدیر کشتارگاه را به عنوان شخص حقیقی به پرداخت ۲۰۰ میلیارد ریال و در مجموع متهمان را به پرداخت ۷۲۳ میلیارد و ۷۴۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: بازرسان جهاد کشاورزی و اتاق اصناف شهرستان تویسرکان در بازرسی‌های متعدد از این واحد صنعتی، گزارش تخلف گران فروشی مرغ را تنظیم و پرونده آن را برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی تویسرکان ارسال کردند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار