سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

سردار نقدی در مورد ادعای ترور مرحوم رئیسی توسط اسرائیل: در بررسی هیات‌های فنی به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد

سردار نقدی در مورد ادعای ترور مرحوم رئیسی توسط اسرائیل: در بررسی هیات‌های فنی به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد سرار نقدی در پاسخ به اظهارات مجری مبنی بر اینکه اطرافیان رئیسی معتقدند که ترور کار اسرائیل است بیان کرد: هیچ چیزی منتفی نیست ولی تا الان تمام محاسباتی که صورت گرفته و برآورد‌هایی که شده و هیات‌های فنی که بررسی کرده‌اند به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 19
کد خبر: ۲۹۲۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار نقدی معاون هماهنگ کننده سپاه در یک گفت‌و‌گو در پاسخ به این سوال که «شهادت رئیسی ترور بود» بیان کرد: نه، هیچ گونه قرینه‌ای بر ترور او وجود ندارد. اینها را براساس مطالعات فنی که صورت گرفت، هیات‌هایی که رفتند بازدید کردند می‌گویم. تمام ابزار و وسایل باقی مانده را نگاه کردند. بالاخره کار‌های فنی سوانح هوایی مثل آگاهی پلیس که تشخیص جرم انجام می‌دهد قاعده خاصی دارد که از روی آثار پی به عامل سقوط می‌برند.

وی در جواب این سوال که پرونده دست سپاه بود افزود: پرونده در خود ستاد کل بود.

نقدی در پاسخ به اظهارات مجری مبنی بر اینکه اطرافیان رئیسی معتقدند که ترور کار اسرائیل است بیان کرد: هیچ چیزی منتفی نیست ولی تا الان تمام محاسباتی که صورت گرفته و برآورد‌هایی که شده و هیات‌های فنی که بررسی کرده‌اند به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد.

وی افزود: من خودم گزارش‌ها را دیدیم، با تیم‌های حفاظتی و بچه‌های فنی و بچه‌هایی که در سپاه هستند بحث کردیم قرین‌های وجود ندارد، حدس است، از لحاط فنی تایید نمی‌شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار