کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

قتل عام خانوادگی به دست مرد سنگدل + عکس

مرد جوان که بعد از کشتن همسرش و فرزندان خردسالش گریخته بود، توسط پلیس دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 06
کد خبر: ۲۳۵۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حدود یک ماه پیش پلیس در جریان ناپدید شدن زنی ۲۲ساله به نام مارکایلا جانسون و دو فرزندش میراکل ۴ ساله و مسیح ۷ ماهه قرار گرفت.

کسی که خبر ناپدید شدن آن‌ها را به پلیس اعلام کرده بود، تابی خواهر مارکایلا بود. او به ماموران گفت که مدتی قبل شوهر خواهرش پیامی برای او فرستاد و مدعی شد که آن‌ها قرار است مدتی از کالیفرنیا به کارولینای شمالی نقل مکان کنند و بعد از جاگیر شدن در مکان جدید حتما با آن‌ها تماس می‌گیرند. اما حالا حدود یک ماه از رفتن آن‌ها گذشته و هیچ خبری از خواهرش و خواهرزاده‌هایش نیست.

با این اطلاعات پلیس وارد ماجرا شد و تحقیقاتی برای پیدا شدن افراد گم شده آغاز شد. در همان روز‌ها بود که جسد زن گمشده و فرزندانش در یک مجتمع آپارتمانی در شمال شارلوت در کارولینای شمالی پیدا شد.

در بررسی‌ها مشخص شد که آن‌ها به دست بنجامین تیلور ۳۵ ساله (شوهر مارکایلا) به قتل رسیده‌اند؛ بنابراین بنجامین تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و در نهایت چند روز پیش در شهر امپریال و در یک کمپینگ در بین کوه‌ها، جایی خارج از دسترسی به تلفن و اینترنت، دستگیر شد.

تیلور در بازداشتگاه امپریال کانتی بود، تا اینکه صبح روز جمعه گذشته به کالیفرنیا بازگردانده شد. پلیس هنوز انگیزه این قتل را اعلام نکرده و قرار است مرد جنایتکار به زودی در دادگاه حاضر شده و به اتهامات خود پاسخ دهد.

مراسم خاکسپاری قربانیان روز شنبه در حالی برگزار شد که اعضای خانواده قربانیان خواهان اشد مجازات برای مرد جنایتکار شدند. / همشهری 

قتل عام خانوادگی به دست مرد سنگدل + عکس

مطالب مرتبط
ارسال نظر