پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

دقیقی: امتیازات تیم‌های خطاکار به آنها برگردانده شد

سرمربی شمس آذر قزوین گفت: با احترام به مدیران فدراسیون فوتبال، امسال برخی تیم‌ها از قوانین تخطی کردند و بازی جوانمردانه مالی رعایت نشد. امتیازات این تیم‌ها برگشت و آنها در حالت برابر با هم قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 06
کد خبر: ۲۳۵۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید دقیقی پس از برتری 2 بر صفر تیم ملی فوتسال ایران مقابل ذوب‌آهن اصفهان اظهار داشت: از عوامل باشگاه ذوب‌آهن بابت پذیرایی خیلی خوبی که از ما داشتند و زمین تمرینی که به ما دادند، تشکر می‌کنم. این مسئله نشان می‌دهد ذوب‌آهن باشگاهی فرهنگی - ورزشی است و دوست دارد بازی در شرایط جوانمردانه برگزار شود.

 وی با تمجید از کیفیت بازی خاطرنشان کرد: مسابقه‌ای فوق تاکتیکی و باکیفیت با موقعیت‌های متعدد گلزنی دیدیم که هر دو تیم می‌توانستند به گل برسند. ربیعی یکی از مربیان خوب کشورمان است. دو تیم در دقایق مختلف بازی، تاکتیک‌های خود را عوض می‌کردند که ما باهوش‌تر بازی کردیم و از موقعیت‌ها بهره بردیم. حریف می‌توانست گل تساوی را بزند و ما نیز می‌توانستیم به گل دوم یا سوم برسیم که یک موقعیت منجر به گل دوم ما شد.

سرمربی شمس آذر قزوین با اشاره به غیبت تماشاگران این تیم در ورزشگاه فولادشهر اصفهان بیان کرد: جای تماشاگران در ورزشگاه خالی بود و اگر آنها در ورزشگاه بودند، از مسابقه لذت می‌بردند. به شرافت بازیکنان خودم و سایر عوامل باشگاه درود می‌فرستم. همه یکدل بودیم که سال نو را با قدرت آغاز کنیم و شاید امروز یکی از بهترین روزهای زندگی من باشد. به بازیکنانم می‌گویم شما شایسته‌ترین بازیکنان حال حاضر فوتبال ایران هستید و جایگاه شما خیلی بالاتر از این‌هاست.

دقیقی به شرایط شمس آذر از ابتدای لیگ اشاره کرد و گفت: فصل را با منفی شش امتیاز آغاز کردیم که رضایت یک تیم را گرفتیم و لیگ برای ما با منفی سه امتیاز شروع شد. جبران این امتیازات خیلی سخت است و دیدید استقلال خوزستان تا هفته نهم تنها چهار امتیاز داشت. با احترام به مدیران فدراسیون فوتبال، امسال برخی تیم‌ها از قوانین تخطی کردند و بازی جوانمردانه مالی رعایت نشد. امتیازات این تیم‌ها برگشت و آنها در حالت برابر با هم قرار گرفتند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر