سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

انتقادات تند خداداد عزیزی پس از برد ژاپن

خداداد عزیزی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال ایران بعد از پیروزی شاگردان قلعه‌نویی مقابل ژاپن انتقاداتی را مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 03
کد خبر: ۲۲۶۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم ملی فوتبال ایران امروز موفق شد ژاپن را شکست دهد و به مرحله نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ برسد. بعد از بازی سرمربی و بازیکنان تیم ملی از مسئولان خواستند توجه ویژه‌ای به تیم داشته باشند و نگاهشان به فوتبال را تغییر دهند.

خداداد عزیزی که مهمان یکی از برنامه‌های تلویزیونی بود، در این خصوص اظهار کرد: هم امیر قلعه‌نویی، هم علیرضا جهانبخش و هم رامین رضاییان گفتند نگاه به فوتبال باید عوض شود. الان هم سعید دقیقی این حرف‌ها را زد. وقتی مسئولان ما نگاه‌شان را عوض نمی‌کنند، چرا زور الکی می‌زنید؟ نگاه‌ها عوض نخواهد شد! برای این بازیِ ایران - ژاپن همه تبریک می‌گویند اما قبلش کجا بودند؟ هنوز بازیکنان پاداش‌های قبلی را نگرفتند، مگر این‌که به خاطر جام ملت‌ها بخواهند الان پاداش بدهند.

وی افزود: می‌خواهم یک چیزی بگویم؛ جام جهانی ۱۹۹۸ هیچ‌کس با ما نیامد اما بعد از برد آمریکا یک عده از مسئولان با پرواز اختصاصی آمدند. آمدند تا در برد آمریکا شریک باشند. این نگاه را به فوتبال دارند. بعد شما توقع دارید با حرف امیر قلعه‌نویی، جهانبخش، رضاییان و... نگاه‌شان را به فوتبال عوض کنند؟ خیر!

مهاجم سابق تیم ملی فوتبال ایران تصریح کرد: چرا برخی ورزش‌های دیگر می‌گویند نگاه فقط به فوتبال است؟ کدام ورزش مثل فوتبال ۱۰۰هزار نفر را یک‌جا جمع می‌کند؟ فوتبال ورزش و بیزینس اول دنیا است. مسئولان ما از این موضوع می‌توانند خوب استفاده کنند اما متاسفانه فقط هنگام برد استفاده می‌کنند. وقتی می‌بازی همه چیز تعطیل است!/خبرورزشی

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار