رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد عارف: در صورت حمله دشمن، برای آتش بس باید التماس کند پیام رهبر معظم انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد
نماینده دامغان در مجلس:

ایران باید به سلاح موشکی روز دنیا مسلح شود

ابوالفضل حسن بیگی در همایش رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس شهرستان دامغان از ضرورت تسلیح ایران به سلاح های موشکی روز دنیا سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 29
کد خبر: ۲۳۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان و در هفته دفاع مقدس، همایش ها و نشست هایی در تجلیل از رزمندگان و جان برکفان جنگ تحمیلی در اقصی نقاط کشور در حال برگزاری است.

 

شب گذشته همایش رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس شهرستان دامغان در این شهر برگزار شد که در آن ابوالفضل حسن بیکی به بیان سخنانی پرداخت. وی در این همایش گفت: ایران باید به سلاح موشکی روز دنیا مسلح شود چرا که امروز جهان به سمت پیشرفت های نظامی در حرکت است.

 

وی ادامه داد: دنیا شاهد بود که آمریکا پس از ساقط شدن پهپاد خود در ایران، به قدرت موشکی و نظامی ایران اعتراف کرد و به خوبی با قدرت ایران روبرو شد.

 

حسن بیگی اضافه کرد: امروز قدرت مقاومت به جایی رسیده است که بسیاری از کشورهای منطقه به دنبال ورود به این جبهه هستند.

 

وی به دلایل اصلی پیروزی ایران در جنگ تحمیلی اشاره و خاطر نشان کرد: مقاومت، ایستادگی، صبر و مجاهدت مردم ایران از عوامل اصلی پیروزی نیروهای انقلابی در جنگ تحمیلی بود.

 

حسن بیگی افزود: خاطرات جنگ تحمیلی باید برای نسل جوان به خوبی بازگو شود تا آن ها بتوانند به خوبی با دستاوردهای جنگ تحمیلی و ایستادگی ملت ایران آشنا شوند.

 

وی ادامه داد: ایثارگران، جانبازان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، همچنان از نیروهای وفادار به نظام هستند.

 

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: همدلی و وحدت مردم و مسئولان، می‌تواند کشور را به جایگاه‌های رفیع بین‌المللی برساند.

 

همایش رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس شهرستان دامغان با حضور برادر شهید حسن طهرانی مقدم، مسئولان شهرستان و رزمندگان دامغان، در محل مصلی امام خمینی(ره) این شهر برگزار شد.

 

در دوران دفاع مقدس ۱۶هزار رزمنده و بسیجی دامغانی در بیش از ۲۰ عملیات بزرگ و کوچک حضور داشتند.

 

شهرستان دامغان ۶۳۰ شهید، یک هزار و ۶۰۰ جانباز و ۳۳ آزاده تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده و سه شهید تقدیم جبهه مقاومت در سوریه کرده است.

 

در حال حاضر ۳۰ هزار بسیجی سازمان یافته در قالب ۱۸ قشر و ۱۰۵ پایگاه بسیج در شهرستان فعالیت دارند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار