فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب ۱۵۱ نفر در زلزله استانبول زخمی شدند

بلینکن: آمریکا تاریخ عملیات رفح را نمی‌داند

بلینکن تاکید کرد که برخی از اتباع آمریکا و انگلیس توسط حماس به اسارت گرفته شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بلینکن روز سه‌شنبه در کنفرانسی خبری مشترک در واشنگتن با دیوید کامرون، همتای انگلیسی خود گفت: روز گذشته ۴۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه وارد غزه شدند، اما آنچه که اهمیت دارد، نتایج پایدار و اطمینان حاصل کردن از این مسئله است که این کمک‌ها به طور موثر در سرتاسر غزه توزیع می‌شوند.

بلینکن تاکید کرد که برخی از اتباع آمریکا و انگلیس توسط حماس به اسارت گرفته شده‌اند و این دو کشور در حال همکاری با رژیم صهیونیستی، مصر و قطر جهت حصول توافقی برای برقراری آتش‌بس، آزادی اسرا و ارسال کمک‌های بیشتر به غزه هستند.

وزیر خارجه آمریکا با اشاره به سخنان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که مدعی شده بود تاریخ عملیات این رژیم در رفح تعیین شده است، گفت که تل‌آویو تا بدین لحظه زمان انجام این عملیات را با واشنگتن به اشتراک نگذاشته است.

با این حال بلینکن تصریح کرد که به باور وی تا زمان سفر هیات رژیم صهیونیستی به واشنگتن برای صحبت در خصوص نگرانی‌های آمریکا در غزه، این رژیم دست به هیچ عملیاتی در رفح نخواهد زد.

دیوید کامرون نیز در این کنفرانس خبری تاکید کرد که مواضع لندن درخصوص ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی تغییری نکرده است.

وزیر خارجه انگلیس عنوان کرد: برنامه ما پایان دادن به درگیری غزه به وسیله یک آتش‌بس، کنار گذاشتن حماس از قدرت و آغاز روندی سیاسی است.

وی ادامه داد: ما باور دارم که رهبران جهان می‌توانند به تصمیمی برای آتش‌بس موقت در غزه و حمایت از روند صلح دست یابند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در پاسخ به چند دهه جنایت رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه علیه مواضع این رژیم اشغالگر آغاز کردند.

رژیم صهیونیستی نیز به تلافی این حملات و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و از آن تاریخ، بمباران این منطقه است که تاکنون بیش از ۳۳ هزار شهید برجا گذاشته است. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر