دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره چینی

سازمان ملی فضایی چین (CNSA) امروز اعلام کرد که ماهواره «کوئه‌کیائو-۲» اخیرا آزمایش‌های ارتباط در مدار را به خوبی پشت سر گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 12
کد خبر: ۲۳۵۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملی فضایی چین با اعلام ماموریت «کوئه‌کیائو-۲» گفت: کارکرد‌ها و عملکرد «کوئه‌کیائو-۲» الزامات ماموریت را برآورده می‌کند و می‌تواند خدمات ارتباطی رله را برای چهارمین فاز پروژه اکتشاف ماه چین و ماموریت‌های اکتشافی آینده چین و سایر کشور‌ها ارائه دهد.

 

ماهواره «کوئه‌کیائو-۲» بیستم مارس (اول فروردین) به فضا پرتاب شد و ۲ آوریل (۱۴ فروردین) وارد مدار هدف خود شد.

 

این ماهواره ۶ آوریل (۱۶ فروردین) آزمایش ارتباطی را با ماهواره «چانگئه-۴» با موفقیت پشت سر گذاشت و اکنون در حال انجام یک ماموریت اکتشافی در سطح دور ماه است. ۸ تا ۹ آوریل (۲۰ تا ۲۱ فروردین)، این ماهواره آزمایش‌های ارتباطی را با کاوشگر «چانگئه-۶» انجام داد.

 

این ۲ ماهواره به همراه ماهواره‌های «تیاندو-۱» و «تیاندو-۲» وارد مدار مورد نظر شده‌اند و تحت مجموعه‌ای از آزمایش‌های فناوری ارتباطات و هدایت پذیری قرار گرفته‌اند.

 

«کوئه‌کیائو-۲» برای انتقال سیگنال‌ها از زمین به تجهیزات در سمت دور سطح ماه به عنوان بخشی از ماموریت چانگ‌ای ۶ طراحی شده است که در ماه می (اردیبهشت) برای جمع‌آوری نمونه‌ها و بازگرداندن آنها به زمین پرتاب می‌شود.

 

اما پیچیدگی و سیگنال‌های ضعیف‌تر مرتبط با مدار ماه «کوئه‌کیائو-۲» نیازمند آزمایش‌های گسترده است.

 

از ۲ ماهواره تیاندو برای آزمایش و تأیید طراحی صورت فلکی کوئه‌کیائو برای ارتباطات ماه، ناوبری و سنجش از دور استفاده می‌شود که زوایای دید ارزشمند و داده‌های اساسی برای توسعه شبکه ارائه می‌کند./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار