پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره چینی-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره چینی

سازمان ملی فضایی چین (CNSA) امروز اعلام کرد که ماهواره «کوئه‌کیائو-۲» اخیرا آزمایش‌های ارتباط در مدار را به خوبی پشت سر گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 12
کد خبر: ۲۳۵۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملی فضایی چین با اعلام ماموریت «کوئه‌کیائو-۲» گفت: کارکرد‌ها و عملکرد «کوئه‌کیائو-۲» الزامات ماموریت را برآورده می‌کند و می‌تواند خدمات ارتباطی رله را برای چهارمین فاز پروژه اکتشاف ماه چین و ماموریت‌های اکتشافی آینده چین و سایر کشور‌ها ارائه دهد.

 

ماهواره «کوئه‌کیائو-۲» بیستم مارس (اول فروردین) به فضا پرتاب شد و ۲ آوریل (۱۴ فروردین) وارد مدار هدف خود شد.

 

این ماهواره ۶ آوریل (۱۶ فروردین) آزمایش ارتباطی را با ماهواره «چانگئه-۴» با موفقیت پشت سر گذاشت و اکنون در حال انجام یک ماموریت اکتشافی در سطح دور ماه است. ۸ تا ۹ آوریل (۲۰ تا ۲۱ فروردین)، این ماهواره آزمایش‌های ارتباطی را با کاوشگر «چانگئه-۶» انجام داد.

 

این ۲ ماهواره به همراه ماهواره‌های «تیاندو-۱» و «تیاندو-۲» وارد مدار مورد نظر شده‌اند و تحت مجموعه‌ای از آزمایش‌های فناوری ارتباطات و هدایت پذیری قرار گرفته‌اند.

 

«کوئه‌کیائو-۲» برای انتقال سیگنال‌ها از زمین به تجهیزات در سمت دور سطح ماه به عنوان بخشی از ماموریت چانگ‌ای ۶ طراحی شده است که در ماه می (اردیبهشت) برای جمع‌آوری نمونه‌ها و بازگرداندن آنها به زمین پرتاب می‌شود.

 

اما پیچیدگی و سیگنال‌های ضعیف‌تر مرتبط با مدار ماه «کوئه‌کیائو-۲» نیازمند آزمایش‌های گسترده است.

 

از ۲ ماهواره تیاندو برای آزمایش و تأیید طراحی صورت فلکی کوئه‌کیائو برای ارتباطات ماه، ناوبری و سنجش از دور استفاده می‌شود که زوایای دید ارزشمند و داده‌های اساسی برای توسعه شبکه ارائه می‌کند./ ایرنا

ارسال نظر