قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است

کدام نماینده چند میلیارد پول نقد در خانه داشت؟

یک منبع آگاه گفت: مبلغ ربوده شده از خانه یکی از نماینده‌های مجلس ۲۰۰ هزار دلار نبوده، بلکه ۲۵۰ هزار یورو بوده است. این منبع مطلع نماینده مال باخته را یکی از نمایندگان حوزه انتحابیه استان آذربایجان غربی معرفی کرده بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 29
کد خبر: ۲۳۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر, اما پیگیری‌های خبرنگار «تابناک» نشان می‌دهد، این نماینده «ت. ک» نام دارد و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث از دانشگاه آزاد اسلامی و دارای مدرک دکترای تخصصی علوم قرآن و حدیث از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران هم است و در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عضویت دارد.



روز گذشته خبر آمد که مشابه آنچه در سال ۹۱ برای برخی نمایندگان مجلس پیش آمده بود، باز هم رخ داده و سارقان به منزل مسکونی یک نماینده مجلس در تهران دستبرد زده اند؛ اما گویا این بار دزد‌ها بی گدار به آب نزده بودند، بلکه به کوه طلا دستبرد زده اند. اصل خبر این بود که «سارقان با دستبرد به منزل شخصی یک نماینده مجلس، اموال و دارایی قابل توجهی از وی را به سرقت برده اند که عمدتا هم وجه نقد بوده است!

 

خبر اولیه این بود که «این نماینده مردم؟! مبلغ ۴۰۰میلیون وجه نقد و ۲۰۰هزار دلار را در منزلش نگهداری می‌کرده که اکنون طعمه‌ی سارقین شده است»؛ هرچند بعد‌ها خبر اصلاح شد، از این بابت که رقم بیشتری از آنچه ذکر شده بوده است! که این مسأله خود جای سؤال است!

 

یک منبع آگاه گفت: مبلغ ربوده شده از خانه یکی از نماینده‌های مجلس ۲۰۰ هزار دلار نبوده، بلکه ۲۵۰ هزار یورو بوده است. این منبع مطلع نماینده مال باخته را یکی از نمایندگان حوزه انتحابیه استان آذربایجان غربی معرفی کرده بود.

 

به نظر می‌رسد نگهداری چنین وجوهی آن هم در یک منزل مسکونی، سؤال برانگیز است. این شخص، نماینده مردم یک شهرستان کوچک و بسیار دور از پایتخت است که در منطقه مرفه نشین شهرک غرب سکونت دارد و اکنون در جست وجوی سارقین منزل خود است.

 

اما پیگیری‌های خبرنگار «تابناک» نشان می‌دهد، این نماینده «ت. ک» نام دارد و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث از دانشگاه آزاد اسلامی و دارای مدرک دکترای تخصصی علوم قرآن و حدیث از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران هم است و در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عضویت دارد.

 

با احتساب قیمت یورو با نرخ ۱۲ هزار و ۶۵۰ هزار تومان امروز، میزان ریالی ۲۵۰ هزار یورو سرقت شده از این نماینده مجلس به عبارتی ۳ میلیارد و ۱۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می‌شود که با اضافه کردن رقم ۴۰۰ میلیون پول نقد مسروقه، به عدد ۳۵۶۲۵۰۰۰۰۰ خواهیم رسید که باید پرسید، چرا باید چنین رقم سرمایه ای در خانه یک نماینده مجلس نگهداری شود؟!

 

سید تقی کبیری نمایندهٔ دورهٔ دهم از حوزهٔ انتخابیهٔ خوی و چایپاره در استان آذربایجان غربی است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار