گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

بازتاب عملیات ایران علیه رژیم اسرائیل در رسانه‌های عربی

عملیات تلافی‌جویانه پهپادی و موشکی ایران علیه رژیم اسرائیل طی ساعات گذشته با پوشش گسترده در رسانه های عربی منطقه همراه بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 14
کد خبر: ۲۳۵۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شب گذشته ساعتی مانده به پایان شنبه، عملیات تلافی‌جویانه علیه رژیم اسرائیل در واکنش به حمله تروریستی این رژیم به بخش کنسولی سفارت ایران در شهر دمشق را که منجر به شهادت مستشاران کشورمان شد، آغاز کرد و صهیونیست‌ها شبی بی‌سابقه از زمان تأسیس رژیم جعلی پشت سر گذاشتند. این رویداد مهم و بی‌سابقه در رسانه‌‌های عربی بازتاب گسترده‌ای از همان لحظات آغازین حمله داشت.

 

الجزیره: ایران خطوط قرمز صهیونیست‌‌ها را زیر پا گذاشت

شبکه الجزیره قطر در وب‌سایت خود به نقل از خبرنگار مستقر خود در تهران گزارش داد که حمله ترکیبی علیه رژیم اسرائیل؛ ایران خطوط قرمز صهیونیست‌ها را زیر پا گذاشت.

 

خبرنگار الجزیره همچنین گفت: آنچه در حال حاضر اتفاق می‌افتد، «گامی گذرا» نیست و اقدام تهران برای پاسخ روشن از خاک ایران به اسرائیل ممکن است، چالش‌هایی را برای آن به همراه داشته باشد که تهران می‌گوید برای این چالش‌ها آماده است.

 

الجزیره با پوشش تحولات این رویداد، گزارش داد: ایران با ده‌ها موشک و پهپاد به اسرائیل حمله کرد.

 

العربیه: سپاه از قلب ایران، بر پاسخ به اسرائیل تأکید کرد

شبکه العربیه عربستان سعودی نیز به این رویداد پرداخت و هشدار نیروهای مسلح ایران به کشورهای منطقه در صورت کمک به رژیم اسرائیل را تیتر کرد: ما به هر کشوری که آسمان و اراضی خود را در اختیار صهیونیست‌ها قرار دهد، پاسخ خواهیم داد.

 

الشرق قطر: حمله ایران، منجر به توقف پروازها شد

روزنامه الشرق قطر با اشاره به حمله ایران نوشت که ایران با این حمله همه پروازها در اراضی اشغالی و حتی در مسیر حرکت موشک‌ها و پهپاد را متوقف کرد.

 

خبرگزاری عراقی: اهداف ایران محقق شد

خبرگزاری براثا عراق به نقل از یک کارشناس استراتژیک به نام نسیم عبدالله نوشت که اهداف جمهوری اسلامی ایران از عملیات نظامی خود علیه رژیم اسرائیل محقق شد.

 

کارشناس اردنی: ایران معادله جدیدی را بر اسرائیل تحمیل کرد

سرتیپ بازنشته ارتش اردن به نام فایر الدویری در گفت‌وگو با شبکه الجزیره با بیان اینکه برای اولین بار ایران و رژیم اسرائیل رودرو درگیر شدند، گفت که حمله دیشب و بامداد ایران به این رژیم معادله جدیدی را ترسیم و تحمیل کرد.

 

رسانه‌‌های رژیم اسرائیل گزارش دادند که رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران بیش از یک میلیارد برای این رژیم هزینه برجای گذاشته است/ تسنیم

ارسال نظر