محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

پیشکسوت استقلال:منتظر آتش‌بس بین خطیر و نکونام هستم

پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: استقلال و پرسپولیس دو تیمی هستند که شانس قهرمانی دارند اما استقلال در جایگاه اول و سرنوشت قهرمانی در دست این تیم است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 14
کد خبر: ۲۳۶۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ میثم منیعی پیشکسوت تیم فوتبال استقلال عصر یکشنیه با اشاره به پیروزی آبی‌پوشان مقابل آلومینیوم اراک در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر، اظهار داشت: مهم برای استقلال سه امتیاز بود و این تیم توانست با برتری در اراک پیروزی ارزشمندی را کسب و جایگاه خود را در صدر جدول تثبیت کند.

پیشکسوت استقلال درباره اینکه گفته می‌شود «استقلال زیبا بازی نمی‌کند و در نیمه دوم بازی مقابل آلومینیوم اراک فقط به بازی دفاعی پرداخت» نیز گفت: باید قبول کنیم استقلال به عنوان تیمی که در صدر جدول قرار دارد و فشار زیادی را تحمل می‌کند، فقط به فکر پیروزی و سه امتیاز کامل مسابقات و به نظرم تصمیمی منطقی است.

وی افزود: در هفته‌های پایانی لیگ برتر نتیجه مهم‌تر از کیفیت است و همه تیم‌ها برای کسب امتیاز پا به زمین مسابقه می‌گذارند. بازی زیبا یا با کیفیت فنی اهمیت چندانی ندارد و فوتبالی‌ها می‌دانند امتیاز گرفتن در هفته‌های پایانی چقدر مهم است.

منیعی درباره اعتراضات جواد نکونام، سرمربی استقلال به قضاوت داوران نیز اضافه کرد: اعتراض و ناراحتی نکونام برای یک بازی نیست. اتفاقاتی که در طول یک فصل رخ می‌دهد باعث می‌شود تا چنین اعتراضی شکل بگیرد. اگر به قضاوت داوران در طول این فصل نگاهی بیندازید متوجه خواهید شد که پرسپولیس بیشتر از همه تیم‌های دیگر از اشتباهات داوری سود برده است. این اتفاقات برای هیچ مربی‌ای قابل پذیرش نیست و همین مساله واکنش نکونام را به‌همراه داشت.

پیشکوت استقلال افزود: سرخابی‌ها خود را از سایر تیم‌ها جدا کرده‌اند و رقابت تنگاتنگی با یکدیگر دارند. در حال حاضر استقلال در جایگاه اول قرار دارد و سرنوشت قهرمانی در دست این تیم است. آنها کاری سخت اما شدنی پیش رو دارند. پرسپولیس منتظر لغزش استقلال است تا جای این تیم را بگیرد اما امیدوارم وقتی سوت پایان لیگ به صدا در می‌آید، این استقلال باشد که جام قهرمانی را بالای سر می‌برد.

بازیکن اسبق استقلال همچنین درباره اختلافات تکراری علی خطیر(مدیرعامل) و نکونام گفت: صادقانه می‌گویم، نمی‌دانم از ابتدای فصل میان این دو نفر چه اتفاقاتی رقم خورده که به این اختلافات منجر شده است اما امیدوارم هر چه هست تا پایان فصل بین آنها آتش‌بس برقرار شود و استقلال از این اختلاف ضربه نخورد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار