دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

الجزیره: حماس چارچوب پیشنهادی آتش‌بس را پذیرفت

شبکه الجزیره به نقل از منابع خود، گزارش داد که جنبش حماس شروطی برای توافق تبادل اسرا مطرح کرده و چارچوب پیشنهادی آتش‌بس سه مرحله‌ای را پذیرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 14
کد خبر: ۲۳۶۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری الجزیره، به نقل از منابع خود، جزئیاتی از پاسخ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به پبشنهادات طرف اسرائیلی ارائه کرد.

این منابع با بیان اینکه حماس چارچوب پیشنهادی آتش‌بس سه مرحله‌ای را پذیرفته است، گفتند: هر مرحله شامل ۴۲ روز خواهد بود. حماس شرط گذاشته است که نظامیان اسرائیلی در مرحله اول، تا خط حائل، عقب‌نشینی کند.

منابع مذکور ادامه دادند: حماس شرط گذاشته است که در مرحله دوم و قبل از آغاز تبادل اسرا، آتش‌بس دائم اعلام شود. در این مرحله، نظامیان اسرائیلی باید به خارج از نوار غزه عقب‌نشینی کنند.

به گفته منابع مذکور، حماس پیشنهاد کرده است که در ازای آزادی ۳۰ اسیر فلسطینی، یک اسیر غیر نظامی اسرائیلی آزاد شود. کما اینکه در ازای، آزادی ۵۰ اسیر فلسطینی، یک سرباز صهیونیست آزاد خواهد شد.

جنبش حماس روز شنبه با انتشار بیانیه‌ای خبر داد که پاسخ خود را به پیشنهادی که روز دوشنبه گذشته دریافت کرده بود، به مصر و قطر ارائه کرده است.

حماس با تأکید مجدد بر مطالبات خود، گفت که این مطالبات شامل «آتش‌بس دائمی، خروج ارتش اسرائیل از کل نوار غزه، بازگشت آوارگان به محل سکونت خود، افزایش ارسال کمک [انسان‌دوستانه]و شروع بازسازی».

«عبد اللطیف القانوع» سخنگوی حماس هم روز پنجشنبه تأکید کرد که «کلید هر توافق با اسرائیل، آتش‌بس دائم است». القانوع با اشاره به اینکه «بازگشت بدون قید و شرط آوارگان و خروج کامل نیرو‌های اسرائیل از نوار غزه، اولویت ما در فرآیند مذاکرات است»، گفت که بدون تحقق چنین شروطی، هیچ توافقی حاصل نخواهد شد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر