جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است ارتش یمن: در‌های جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد اسلامی: نظارت بازرسان آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شد عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند ببینید/ کولیوند: اولین بار پیکر مرحوم رئیسی را با پهپاد سپاه قدس پیدا کردیم؛ به دروغ گفتند پهپاد ترکیه بوده تهدید فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد سقوط شهردار اهواز از ارتفاع هنگام بازدید از یک پروژه عمرانی + جزییات تیم والیبال جوانان ایران قهرمان جهان شد/ متین حسینی بهترین والیبالیست جوان جهان جدایی وحید امیری از پرسپولیس چقدر برای باشگاه هزینه داشت؟ عباس عراقچی بازهم پدر شد

پرونده نقل و انتقالات پرسپولیس بسته شد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با جذب مهاجم کروات، قید جذب بازیکن سوم را زد تا پرونده نقل و انتقالات زمستانی این تیم بسته شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۲۰ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 10
کد خبر: ۲۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر ؛ برانکو ایوانکوویچ در اولین روز پس از اتمام نیم فصل رقابت های لیگ برتر با ایرج عرب سرپرست باشگاه پرسپولیس جلسه ای برگزار کرد و فهرست بازیکنان مد نظرش را ارائه کرد.

در لیست برانکو نام پنج بازیکن وجود داشت که از این نفرات سرمربی پرسپولیس تاکید داشت حتما سه نفر به پرسپولیس بپیوندند.

سرمربی پرسپولیس همچنین تاکید داشت که تا پیش از شروع دور جدید تمرینات و نهایت تا اردوی قطر این سه بازیکن جذب شوند که این اتفاق رخ نداد.

سرمربی کروات سرخ پوشان پایتخت روی جذب ۲ مدافع و یک مهاجم تاکید داشت.باشگاه در این نقل و انتقالات فقط محمد نادری را جذب کرد و البته جذب ماریو بودیمیر مهاجم دیناموزاگرب کرواسی هم قطعی شده و این بازیکن قرار است طی یکی ۲ روز آینده به جمع شاگردان برانکو اضافه شود.

این در حالی است که برانکو با جذب بودیمیر قید جذب بازیکن سوم را زد و پرونده تیمش را برای نقل و انتقالات زمستانی بست.

پرسپولیس پس از ۲ پنجره بسته نقل و انتقالاتی در حالی گام به بازار جذب بازیکن گذاشت که در اولین اقدام نام گادوین منشا و احسان الوان زاده از فهرست تیم برانکو خارج شد.

این در شرایطی است که پرسپولیس در ابتدای فصل مهدی شریفی، مهدی ترابی، سروش رفیعی، مهدی شیری و سعید کریمی را جذب کرده بود و به خاطر پنجره بسته نقل و انتقالاتی نتوانست از آنها استفاده کند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار