انتقاد پلیس فتا به اپلیکیشن‌های مزاحم‌یاب و شماره‌یاب تعلیق سه دانشجوی دانشگاه تهران به دلیل اهانت به پرچم اژه‌ای: دشمنان بر "عملیات روانی و افزایش فشار" علیه ایران متمرکز شدند وعده وزیر بهداشت برای پرداخت معوقات کادر درمان چمران: مترو راه حل کاهش آلودگی و ترافیک تهران است نزاع دسته‌جمعی در پارک تهران جان یک نفر را گرفت پیگیری مجوز استخدام ۱۸ هزار پرستار در سال آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران

سیم کارت میلیاردی سلطان گل فروش / از اعدام نمی‌ترسم!

پسر گل فروشی که دلش میخواد سلطان گل یا کوکائین شود می‌گوید که ترسی از اعدام شدن ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۲۳۶۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ تمام صورتش را خالکوبی کرده است. از دور دهانش گرفته تا چشم‌ها و بینی‌اش. حتی روی گوش هایش هم طرح‌های عجیب و غریب دیده می‌شود. اسمش میثم است معروف به سلطان. او فروشنده مخدر گل است و می‌گوید سیم کارتش مشتریان میلیاردی دارد، اما حاضر به فروش آن نیست. گفتگو با او را بخوانید.


مگر شماره‌ات چه ویژگی خاصی دارد که اینقدر قیمتش است؟

ارزش سیم کارت من به زنگ خورش است. از صبح که چشمانم را باز می‌کنم، گوشی ام مدام زنگ می‌خورد. تماس‌های پشت سر هم. مشتریان گل هستند. نه آن گلی که بوی خوب می‌دهد، مواد مخدر گل! (می خندد و ادامه می‌دهد) من ساقی ام؛ ساقی گل. آنقدر کارم گرفته که در روز بالای هزار نفر به من زنگ می‌زنند و سفارش گل می‌دهند. دیگر وقت سر خاراندن هم ندارم.

خودت هم مصرف می‌کنی؟

خیلی کم. هر ازگاهی. اما عاشق بوی آن هستم. روی کمرم طرح یک گل خالکوبی کرده ام. از بس که به گل علاقه دارم. برایتان عجیب است نه؟!

چه شد که وارد این کار شدی؟

چون دوست داشتم برای خودم کسی شوم. اگر فروشنده معروفی باشه، اسمت همه جا هست. از طرفی بقیه از تو حساب می‌برند. دست خودم نیست دلم می‌خواهد خیلی خفن باشم. حتی اگر ته ماجرا اعدام باشد، مثلا تبدیل شوم به سلطان گل! یا سلطان کوکائین. حرف‌هایم برایتان عجیب و خنده دار است، نه؟ اما خب طرز فکر من هم عجیب است. یک نفر دوست دارد دکتر، مهندس، بازیگر یا خبرنگار موفقی شود، من هم دلم می‌خواهد برای خودم سلطان شوم. برای همین است که لقبم را سلطان گذاشته‌ام.

از شرایط کاری ات بگو؟

شرایط خاصی ندارم، شماره ام را در اختیار افرادی قرار داده ام که مواد مخدر می‌خواهند. مشتری تماس می‌گیرد و سفارش میدهد، بعد من گل را به دستش می‌رسانم، همین. اوایل در فضای مجازی تبلیغ گل طبیعی می‌کردم. الان هم گاهی مواد گل را در گل طبیعی جاسازی می‌کنم و به دست مشتری می‌رسانم.

هر روز کار می‌کنی؟

فقط دوشنبه‌ها کار نمی‌کنم.

چرا دوشنبه ها؟

چون من از دوشنبه‌ها خوشم می‌آید. دوشنبه‌ها روز شانس من است. از کودکی هر اتفاق خوشایندی که برایم رخ داده، روز دوشنبه بوده است. به همین دلیل دوشنبه‌ها گوشی ام را خاموش می‌کنم تا هیچ کس به من زنگ نزد.

مشتریانت از چه قشری هستند؟

متاسفانه اکثرا دختر و پسران کم سن و سال هستند. معمولا آن‌هایی هستند که آخر هفته‌ها در خانه یا ویلاهایشان مهمانی بر پا می‌کنند. اغلبشان بچه پولدار‌های بالا شهر هستند. معمولا مشتری بالای ۴۵ ساله ندارم. همه مشتریانم زیر ۴۵ ساله هستند. حتی نوجوانانی که برای تفریح گل می‌کشند که از نظر من این موضوع می‌تواند برای جامعه خطرناک باشد؛ اینکه اغلب کم سن و سال‌ها به سمت گل رفته‌اند. گل مغز را کوچک می‌کند و برای افراد مضر است. برای همین خودم خیلی مصرف نمی‌کنم.

تو که می‌دانی مضر است، چرا به نوجوان می‌فروشی؟

من ندهم، می‌روند سراغ یک فروشنده دیگر. کم نیستند افرادی که خرده فروش مواد هستند. من از نوجوانی دستگیر شده ام. همه سوابقم درگیری و فروش مواد مخدر است. / همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار