برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

میرتاج الدینی: تغییرات جداول بودجه با هماهنگی دولت است

میرتاج الدینی: تغییرات جداول بودجه با هماهنگی دولت است عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ مجلس از مصوبه کمیسیون برای هماهنگی با دولت برای اعمال هرگونه تغییرات در جداول بودجه خبر داد و رییس سازمان برنامه و بودجه هم برای رفع سوالات و ابهامات اعضاء اعلام آمادگی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۲۳۶۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام سید محمدرضا میر تاج الدینی درباره نشست امروز سه شنبه ۲۸ فروردین کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس گفت: در جلسه امروز بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ که مربوط به جداول بودجه است مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس شورای اسلامی افزود: در این جلسه اعضای کمیسیون پس از بحث‌ها و بررسی‌های مستمر در نهایت با اکثریت آراء جدول شماره ۷ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را به تصویب رساندند.

میرتاج الدینی با بیان اینکه طبق مصوبه کمیسیون تلفیق در جریان بررسی و تصویب جدول شماره ۷ لایحه بودجه، هرگونه تغییر در ردیف‌های و اعتبارات جداول در زیر مجموعه احکام با پیشنهاد هیات رئیسه و هماهنگی و موافقت دولت انجام می‌شود، یادآور شد: جدول شماره ۷ مهم‌ترین جدول لایحه بودجه است که ۷۵ درصد از اعتبارات و مصارف عمومی دستگاه‌های مختلف در این جدول آمده است.

وی یادآور شد که ادامه بررسی‌ها درباره جداول لایحه بودجه در جلسه فردا صبح کمیسیون انجام خواهد شد.

آمادگی رییس سازمان برنامه و بودجه برای رفع ابهامات

همچنین هادی بیگی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با اشاره به حضور داود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه در نشست امروز کمیسیون تلفیق افزود: طبق گفته رییس سازمان برنامه و بودجه، اعداد و ارقام مندرج در جداول بودجه مستدل و دقیق است و برای آنها کار کارشناسی زیادی انجام شده است.

وی افزود: منظور در این نشست تاکید کرد که هر کدام از اعضای کمیسیون تلفیق که ابهام و سوالی درباره اعداد درج شده در جداول بودجه دارند، سازمان برنامه و بودجه آماده است با تیم کارشناسی به سوالات پاسخ داده تا ابهامات رفع شود./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار