نبوی: جلسه سران قوا سمبل وفاق است ظریف: مهم‌ترین سرمایه این کشور مردم آن هستند پزشکیان: مشکل معیشت مردم با اصلاح رفتار مسئولان قابل حل است اسلامی: در رادیوداروها هم‌پای کشورهای پیشرفته پیش می‌رویم مجلس به دنبال استیضاح کدام وزرای دولت است؟ اختصاص سبد حمایتی برای دهک‌ اول تا هفتم پزشکیان: یارانه‌ها حذف نخواهد شد/ تشریح سیاست ارزی دولت اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد بازداشت ۷ عنصر معاند و کشف ۱۰۰ قبضه سلاح قاچاق توسط وزارت اطلاعات استانداری لرستان: اعتراضات معیشتی قابل‌احترام است؛ مردم نگذارند مطالباتشان منحرف شود شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران پایان بررسی اصلاحات بودجه در تلفیق/ گزارش به هیات رئیسه ارجاع شد بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد فرماندار: شهر فسا هم اکنون در آرامش است ماجرای کشته شدن یک نفر در جریان حمله به فرمانداری فسا چه بود؟

جلسه فوق‌العاده دولت برای بررسی جداول بودجه

جلسه فوق‌العاده دولت به منظور بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ به ریاست آیت الله رئیسی و وزرای کابینه برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 06
کد خبر: ۲۳۴۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  در این جلسه که صبح شنبه برگزار شد تراز کردن سهم هر یک از دستگاه‌ها به نسبت ماموریت‌ها و تناسب‌بخشی به منابع و هزینه‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ضرورت توجه ویژه به بخش تولید با توجه به شعار سال برای جهش تولید، اولویت‌بخشی به بخش معدن و تقویت سرمایه‌گذاری در این بخش، توجه به ارتقای جایگاه علمی کشور، تقویت اقدامات زیرساختی در حوزه آب و کشاورزی نظیر آبخیزداری و حفظ آب و خاک، افزایش اعتبارات مربوط به آبرسانی روستایی، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و تقویت پروژه‌های فضایی از جمله موضوعاتی بود که در جلسه فوق‌العاده امروز هیات دولت مورد بحث و بررسی قرار گرفت./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار