به گزارش راهبرد معاصر، جنگ غزه تاکنون بیش از ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار به این باریکه خسارت وارد کرده است. این در حالی است که مقامات صهیونیست با محدود کردن محل درآمدهای تشکیلات خودگردان، کرانه باختری را نیز در آستانه ورشکستگی کامل اقتصادی قرار داده اند. با این وجود، نهادهای بین المللی به دنبال راهکاری برای حل این بحران هستند.
به گزارش الجزیره، سازمان ملل قرار است فردا (چهارشنبه) درخواستی جهانی برای تامین مالی کمکها برای فلسطینیان مطرح کند.
براساس اعلام مقامات این نهاد، سازمان ملل از اهدا کنندگان بین المللی خواهد خواست ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار برای کمک به غزه و کرانه باختری برای سال جاری میلادی اختصاص دهند.
اندرو دی دومینیکو، مدیر دفتر هماهنگ کننده کمکهای بشردوستانه برای فلسطین با اشاره به شرایط اسفناک غزه به دلیل جنگ فعلی از سوی رژیم صهیونیستی، خاطر نشان کرد: بدیهی است ۹۰ درصد از این کمکها به غزه اختصاص خواهد یافت.
وی خاطر نشان کرد: طرح اولیه برای سال ۲۰۲۴، ۴ میلیارد دلار بود، اما با توجه به توانایی محدود توزیع کمکهای بشردوستانه، بودجه درخواستی کاهش یافت.
رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر سال گذشته میلادی، محدودیتهای شدیدی را برای سازمانهای بشردوستانه به ویژه آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعمال کرده است.
آنروا که اصلیترین سازمان بشردوستانه فعال در غزه محسوب میشود اکنون به دلیل اتهامات مقامات صهیونیست منابع مالی اهداکنندگان غربی را از دست داده، و نیز اجازه فعالیت برای ارسال کمکهای بشردوستانه به شمال غزه را ندارد./ باشگاه خبرنگاران