پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی

اسپانیا: برای عضویت فلسطین در سازمان ملل تلاش خواهیم کرد

اسپانیا: برای عضویت فلسطین در سازمان ملل تلاش خواهیم کرد نخست وزیر اسپانیا بار دیگر بر حمایت مادرید از تشکیل کشور مستقل فلسطین تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 17
کد خبر: ۲۳۶۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، گرچه تشکیلات خودگردان فلسطین طی مذاکرات اسلو با به رسمیت شناختن اسراییل می‌کوشید حقوق فلسطینیان برای داشتن کشور مستقل را زنده کند، اما در عمل تل آویو حاضر به پذیرش این موضوع نشد. لابی‌های صهیونیست در آمریکا نیز با فشار به کاخ سفید تاکنون در به رسمیت شناختن این موضوع از سوی واشنگتن سنگ اندازی کرده اند. با این حال، اکنون فلسطین به دنبال عضویت در سازمان ملل است.

 

به گزارش الجزیره، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا که به همراه ایرلند از هواداران جدی تشکیل کشور مستقل فلسطین در اتحادیه اروپا به شمار می‌روند، امروز (سه شنبه) اعلام کرد تلاش خود را برای عضویت فلسطین در سازمان ملل به کار خواهد بست.

 

وی در سفر به اسلوونی به منظور لابی گری برای فلسطین، گفت: کشور مستقل فلسطین باید در اسرع وقت به رسمیت شناخته شود. ما به دنبال آن هستیم که این کشور به عضویت دائم سازمان ملل درآید.

 

رابرت گلوب، نخست وزیر اسلوونی نیز با تایید سخنان همتای اسپانیایی خود، تاکید کرد: برای اسلوونی اکنون تنها این سوال مطرح است که چه زمانی کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد. اکنون دیگر، اما و اگر در این زمینه مطرح نیست؛ بلکه آنچه مهم است زمان اعلام این تصمیم است.

 

ماه گذشته میلادی مقامات ارشد ایرلند، مالت، اسپانیا، و اسلوونی طی بیانیه‌ای مشترک از آمادگی خود برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین خبر دادند؛ موضوعی که با خشم مقامات صهیونیست همراه شد.

 

اکنون تشکیلات خودگردان فلسطین به دنبال تبدیل وضعیت ناظر خود در سازمان ملل به عضویت دائم در این نهاد است. با این حال، عضویت کشور‌ها در سازمان ملل منوط به رای شورای امنیت است که به دلیل برخورداری آمریکا از حق وتو، بعید به نظر می‌رسد واشنگتن با عضویت فلسطین در سازمان ملل موافقت کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار