به گزارش راهبرد معاصر؛ آئین پایانی دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی چهره سال ۱۴۰۲، چهارشنبه شب ۲۹ فروردین با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس حوزه هنری در پردیس مرکزی حوزه برگزار و مسعود نجابتی به عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی در این رویداد معرفی شد.
نجابتی پس از دریافت تندیس طلای چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۲ گفت: این هدیه را از جانب شما به مردم مظلوم غزه اهدا میکنم که با صبر و استقامت خودشان چشمان جهان را باز کردند.
پس از برگزاری فرایند انتخاب «چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» با یک نظرخواهی سراسری از مدیران فرهنگی، هنرمندان، فعالان فرهنگی و رسانهای که با جامعه آماری بیش از هزار نفر صورت گرفت، نام ۸۶ هنرمند به عنوان نامزدهای اولیه عنوان «چهره سال هنر انقلاب» مشخص و به «کمیته انتخاب نامزدهای نهایی چهره سال هنر انقلاب» ارائه و امیر بشیری برای نویسندگی و کارگردانی کنسرتنمایش «کلنل»، کمال تبریزی و علیرضا طالبزاده برای نویسندگی و کارگردانی مجموعه تلویزیونی «سرزمین مادری، راضیه تجار برای انتشار رمان «یاس کبود» و تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «اسم تو مصطفاست»، افشین علاء برای نقشآفرینی مؤثر و بههنگام در سپهر شعر انقلاب اسلامی و مسعود نجابتی برای فعالیتهای مؤثر در حوزه گرافیک از جمله ترسیم دیوارنگاره «و فتح قریب» در مرز سرزمینهای اشغالی به عنوان نامزدهای نهایی عنوان «چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» معرفی شده بودند.
کمیته با ترکیب مرتضی سرهنگی، علیرضا قزوه، احمدرضا درویش، کورش زارعی، سیدمسعود شجاعی طباطبایی و محسن مؤمنی شریف تشکیل جلسه داد و از میان گزینههای پیشنهاد شده توسط اهالی فرهنگ و هنر، این پنج هنرمند را به عنوان نامزدهای نهایی چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب معرفی کرد.
حوزه هنری از سال ۱۳۹۴ معرفی «چهره سال هنر انقلاب» را با مشارکت هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر در دستور کار خود قرار داده است.
«تندیس انتظار» اثر علیاصغر یوزباشی بهعنوان نماد چهره سال هنر انقلاب شناخته شده و هرسال به هنرمند منتخب تقدیم میشود.
تاکنون چهرههایی همچون حمید حسام، ابراهیم حاتمیکیا، محمدمهدی سیار، عبدالحمید قدیریان و مجید مجیدی موفق به کسب این عنوان شدهاند. / ایرنا