عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

کره شمالی اعتراف کرد

سفیر کره شمالی در سازمان ملل متحد دوشنبه به بی‌فایده بودن مذاکره با آمریکا اعتراف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 30
کد خبر: ۲۳۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، سفیر کره شمالی در سازمان ملل متحد دوشنبه از دولت آمریکا بابت پیگیری «سیاست خصمانه» علیه کشورش انتقاد کرده و گفته که بعد از مذاکرات سنگاپور بهبودی در روابط دو کشور حاصل نشده است.

 

«کیم سونگ»، سفیر کره شمالی گفت لازم است آمریکا محتوای بیانیه مشترک سنگاپور را به طور کامل اجرای کرده و از اجرای سیاست خصمانه علیه پیونگ‌یانگ دست بردارد.

 

رویترز نوشته سخنرانی کیم سونگ در سازمان ملل متحد تنها ۱۰ دقیقه به طول انجامیده و او در آن به صورت مستقیم از خلع سلاح هسته‌ای کشورش یا رفع تحریم‌ها سخنی به میان نیاورده است.

 

وی گفت: «بیش از یک سال از بیانیه مشترک آمریکا و کره شمالی در روز ۱۲ ژوئن می‌گذرد اما روابط میان کره شمالی و آمریکا تا به حال پیشرفت ناچیزی کرده است.»

 

کیم سونگ در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل اشاره‌ای به اقدام اخیر کره شمالی در از سرگیری آزمایش‌های موشکی نکرد.

 

کره شمالی در سه ماه گذشته، در واکنش به برگزاری رزمایش نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی چندین موشک کوتاه‌برد آزمایش کرد.

 

سفیر کره شمالی در بخش دیگری از سخنان خود از نقش شورای امنیت سازمان ملل متحد در افزایش فشار بر برخی کشورها انتقاد کرد.

 

او گفت: «شورای امنیت سازمان ملل متحد که وظیفه مهم تأمین امنیت و صلح جهان را بر عهده گرفته به ابزاری برای برآورده کرده منافع راهبردی یک کشور خاص تبدیل شده و سیاست فشار و تحریم‌ها را پیگیری می‌کند و حتی به دنبال تغییر نظام برخی کشورها است.»

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار