جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

پیش‌بینی قیمت دلار ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت دلار در نخستین روز اردیبهشت در حالی به نیمه کریدور ششم برگشت که معامله‌گران تقاضا را در بازار صعودی می‌دانند و معتقدند بازارساز با ارزپاشی مانع روند صعودی قیمت اسکناس دلار شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۳۷۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار در نخستین روز هفته با نوسانات کاهشی به نیمه کریدور ششم برگشت. این اسکناس در حالی امروز را با کاهش ۸۰۰ تومانی پشت سر گذاشت که معامله‌گران خبر از رشد تقاضا در بازار ارز می‌دهند. آنها کف قیمت دلار را محدوده فعلی می‌دانند و معتقدند بازارساز با ارزپاشی مانع رشد قیمت دلار شده است.

 کارشناسان اقتصادی معتقدند دلار در روند صعودی افتاده و حباب بالای اسکناس آمریکایی حکایت از فاصله گرفتن قیمت دلار با ارزش ذاتی دارد. به اعتقاد آنها، انتظارات تورمی و رشد نقدینگی مانع افت بیشتر قیمت دلار در ماه‌های بعدی سال می‌شود.

 تحلیلگران بازارهای مالی معتقدند در حال حاضر انتظارات تورمی وزن بیشتری در اقتصاد، ‌قیمت‌ها و بازارهای مختلف کشور پیدا کرده است. حجم بسیار بالای نقدینگی در قالب سپرده‌های دیداری و پول نقد در اختیار مردم قرار گرفته و منجر به ایجاد رفتارهای هیجانی در تصمیمات اقتصادی شده است. به عقیده آنها، هیجانات سفته‌بازانه و ریسک‌های سیاسی و غیرسیاسی بر روند قیمت دلار حاکم است؛ بنابراین جهش‌های قیمتی نمی‌تواند مقطعی باشد.

 قیمت درهم روز شنبه یکم اردیبهشت با کاهش ۴۵۰ تومانی به کانال ۱۷ هزار تومانی برگشت و با رقم ۱۷ هزار و ۷۰۰ تومان بسته شد. تتر روز شنبه با کاهش ۸۵۰ تومانی به کانال ۶۵ هزار تومانی برگشت و روی رقم ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومانی ایستاد.


قیمت پوند انگلیس با کاهش دو هزار تومانی روی رقم ۸۰ هزار و ۸۱۰ تومانی ایستاد. یورو نیز کاهش هزار و ۵۰۰ تومانی داشت و با رقم ۶۹ هزار و ۶۹۰ تومان بسته شد.

 گفتنی است اسکناس و حواله دلار در نخستین روز اردیبهشت بعد از بیش از دو هفته ثبات، کاهش محدود دو تومانی داشتند و به‌ترتیب اسکناس دلار با رقم ۴۳ هزار و ۵۶۵ تومان و حواله دلار با رقم ۴۰ هزار و ۶۴۵ تومان عرضه شدند./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار