واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد سد کرج تقریبا از آب خالی شد! کالابرگ الکترونیکی مددجویان شارژ شد | با این کددستوری استعلام کنید فعالیت معدن و کارخانه آسفالت تخت جمشید متوقف می‌شود ترامپ مجوز فعالیت شرکت نفت شورون در ونزوئلا را لغو کرد

پیش بینی قیمت دلار ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت دلار روز دوشنبه با کاهش قیمت بازگشایی شد و در ادامه معاملات، افزایش پیدا کرد. رشد ۵۰۰ تومانی قیمت دلار این اسکناس را یک کانال بالا نشاند. معامله‌گران بازار ارز معتقدند دلار برای برگشت به کریدور پنجم مقاومت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 29
کد خبر: ۲۳۸۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار روز دوشنبه با کاهش ۱۵۰ تومانی بازگشایی شد؛ اما در پایان معاملات با افزایش ۵۰۰ تومانی از کف کریدور ششم فاصله گرفت. این اسکناس در سومین روز هفته در کف کانال اول کریدور ششم بسته شد.

با وجود اینکه معامله‌گران روند عرضه و تقاضا را در تعادل عنوان می‌کنند، اما با توجه به آرامش سیاسی و نبود سیگنال افزایشی در بازار ارز‌،‌ رشد تقاضا را می‌توان دلیل افزایش قیمت دلار دانست. به نظر می‌رسد قیمت دلار در مقابل برگشت به کریدور ۵۰ هزار تومانی مقاومت دارد و به‌راحتی از کریدور ششم دست نمی‌کشد.

 
کارشناسان اقتصادی پیش‌بینی کرده‌اند محدوده ۶۳ هزار و ۳۰۰ تومانی سقف فعلی قیمت دلار در کوتاه‌مدت است. آنها کف کریدور ششم را منطقه حمایتی مهمی برای قیمت دلار می‌دانند و معتقدند این اسکناس با سیگنال اخبار مساعد سیاسی، راحت‌تر محدوده حمایت را خواهد شکست.

تحلیلگران بازار ارز، کف قیمت دلار را در ماه‌های خرداد و تیر می‌دانند و می‌گویند هرچه به سمت انتهای تابستان می‌رویم توان بازارساز برای ادامه دادن سیاست سرکوب سخت می‌شود؛ زیرا مسائل کلان اقتصادی کشور باعث رشد قیمت دلار خواهد شد. آنها می‌گویند اگر بازارساز نتواند سیاست حاکم بر بازار ارز را ادامه دهد، قیمت به‌راحتی کریدور هفتم را فتح خواهد کرد.

قیمت درهم روز دوشنبه همانند قیمت دلار با کاهش ۱۰۰ تومانی بازگشایی شد، اما در ادامه معاملات نسبت به روز یکشنبه افزایش ۲۰۰ تومانی پیدا کرد و با رقم ۱۶ هزار و ۷۰۰ تومان بسته شد. تتر سومین روز هفته، در کف کانال ۶۱ هزار تومانی بازگشایی شد، اما در ادامه معاملات با رشد ۹۰۰ تومانی به قیمت ۶۱ هزار و ۹۰۰ تومان معامله شد.

 قیمت پوند انگلیس نسبت به آخرین معامله روز گذشته ۱۰۰ تومان کاهش یافت و روی رقم ۷۷ هزار و ۲۶۰ تومانی ایستاد. یورو نیز روز دوشنبه ۵۵۰ تومان افزایشی شد و با رقم ۶۶ هزار و ۸۰ تومانی بسته شد.


گفتنی است اسکناس و حواله دلار روز دوشنبه برخلاف دو روز ابتدایی هفته کاهش پیدا کرد. اسکناس دلار با رقم ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان و حواله دلار با رقم ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان عرضه شد./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده