نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد مجلس نمایندگان آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت رأی داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: از اینکه اطلاعی از ذخایر اورانیوم ایران نداریم، به شدت نگرانیم گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد

هشدار هنیه به صهیونیست‌ها: در رفح، آماده دفاع هستیم

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس به صهیونیست ها درباره تجاوز زمینی به رفح هشدار داد و گفت: اگر دشمن تصمیم بگیرد به رفح حمله کند، مردم ما پرچم سفید را بالا نخواهند برد و مقاومت آماده دفاع از خود است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 21
کد خبر: ۲۳۷۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: واکنش اسرائیل به مواضع دولت ترکیه در حمایت از حماس، وقاحت سیاسی است و ماهیت اشغالگری را نشان می دهد که می خواهد به کشتار فلسطینی‌ها همچنان ادامه دهد و حضور حامیان آنها را درک نمی کند و بی اهمیت جلوه می دهد.

 

وی در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی ترکیه افزود: آنچه اردوغان در مورد حماس، غزه و مسئله فلسطین به زبان راند، بازتاب و منعکس کننده وجدان مردم ترکیه است که مسئله فلسطین را آرمان خود و غزه را معیاری برای انسانیت می دانند.

 

وزارت امور خارجه ترکیه در واکنش به موضع گیری مداخله جویانه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که استقبال از هنیه توسط رجب طیب اردوغان را خجالت آور قلمداد کرده بود، تاکید کرد: این اسرائیل است که باید بخاطر قتل و کشتار 35 هزار فلسطینی خجالت بکشد.

 

هنیه در بخش دیگری از این مصاحبه موضع واشنگتن در قبال حمله به رفح را « فریبنده» دانست و تاکید کرد: در دام بازی نقش‌ها (تبادل نقش) بین آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها نمی‌افتیم.

 

وی به صهیونیست‌ها درباره تجاوز زمینی به رفح هشدار داد و گفت: اگر دشمن تصمیم بگیرد به رفح حمله کند، مردم ما پرچم سفید را بالا نخواهند برد و مقاومت آماده دفاع از خود است.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: رژیم اشغالگر اگر فکر می‌کند که با جنایت در حق خانواده ام و کشتار فرزندانم می تواند رهبری جنبش را برای امتیاز دادن در مذاکرات تحت فشار قرار دهد در «توهم» بسر می برد.

 

هنیه به اهداف پنهانی رژیم صهیونیستی از تبادل اسرا اشاره کرد و گفت : اسرائیل با آتش بس موافقت نکرد و آنچه می خواهد این است که اسرای خود را بازگرداند و سپس جنگ را از سر بگیرد و این اتفاق نخواهد افتاد.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین اداره نوار غزه پس از جنگ را خواست و اراده ملت فلسطین دانست و گفت: ما از هر نیروی عربی یا اسلامی که به مردم ما در آزادی کمک کنند و پوششی برای حمایت از اشغال نباشند استقبال می‌کنیم./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار