دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مفقود شدن ۵۰۰ فلسطینی پس از عقب‌نشینی صهیونیست‌ها از خان‌یونس

دفاع مدنی غزه از مفقود شدن ۵۰۰ شهروند فلسطینی بعد از عقب نشینی نیروهای اشغالگر از خان یونس خبر داده و اعلام کرد که از سرنوشت این افراد هیچ اطلاعی در دست نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 21
کد خبر: ۲۳۷۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر. محمد بصل سخنگوی دفاع مدنی غزه با اشاره به عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از شهر خان یونس اعلام کرد که تعداد زیادی از فلسطینی‌ها در شهر خان یونس در قبرستان‌های دسته جمعی مدفون شده اند که بیشتر آنها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

 

وی تاکید کرد که اتفاقی که در این شهر روی داده، پاک‌سازی نژادی نیروهای اشغالگر اسرائیلی علیه مردم نوار غزه بوده است و بسیاری از شهدا، قبل از شهادت توسط نیروهای اشغالگر صهیونیستی عریان شده اند.

 

این گزارش تاکید می‌کند که پیکر تعداد قابل توجهی از شهدا ناشناس است و برخی از آنها افرادی هستند که از شمال نوار غزه به این منطقه آمده بوده اند.

 

بر اساس این بیانیه اتفاقی که در غزه رخ می‌دهد، در تاریخ بشریت سابقه نداشته و سلاح‌های به کار گرفته شده نیز پیش از این در جایی استفاده نشده است.

 

این بیانیه می‌افزاید که اشغالگران صهیونیست پیکر ده‌ها تن از شهدا را قبل از خروج از هر منطقه از غزه زیر بلدوزرها قرار داده و آنها را دفن می‌کنند.

 

بصل تاکید می‌کند که اشغالگران همچنین از سیاست ربایش اهالی غزه به عنوان روشی کاملاً هدفمند استفاده می‌کنند.

 

این گزارش تاکید می‌کند که تاکنون پیکر ۱۵۰ شهید در خان یونس از زیر خاک بیرون کشیده شده است و حدود ۵۰۰ نفر نیز مفقود هستند. وی اعلام کرد که شهادت یا اسارت این افراد مشخص نیست.

 

بنا بر اعلام این مقام فلسطینی پیش از این نیز ۲ هزار فلسطینی پس از خروج نیروهای اشغالگر از مناطق مختلف غزه ناپدید شدند که از سرنوشت آنها اطلاعی در دست نیست.

 

این گزارش تاکید می‌کند که اشغالگران در ابتدا به فلسطینی‌های غیر نظامی امان می‌دهند، اما چند دقیقه بعد آنها را به خاک و خون می کشند./ مهر

ارسال نظر