المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

تظاهرات حامیان فلسطین مقابل کنگره آمریکا

تظاهرات حامیان فلسطین مقابل کنگره آمریکا همزمان با تصمیم مجلس نمایندگان آمریکا جهت تصویب بسته کمکی جدید برای حمایت از رژیم صهیونیستی، شماری از حامیان فلسطین مقابل کنگره آمریکا تجمع کردند تا به اقدام جهت تصویب لایحه کمک نظامی به این رژیم اعتراض کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 21
کد خبر: ۲۳۷۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، معترضان مخالف جنگ غزه در جریان اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای تصویب بسته کمکی نظامی جدید به رژیم صهیونیستی، مقابل ساختمان کنگره تجمع کرده و نسبت به این اقدام شعارهای اعتراضی سر دادند.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، معترضان تمام تلاش خود را برای متقاعد کردن قانونگذاران به کار گرفتند تا از اقدام برای ارسال کمک‌های نظامی بیشتر به رژیم اسرائیل منصرف شوند. با این حال، علیرغم، تلاش‌های انجام گرفته شده از جانب آنها، مجلس نمایندگان آمریکا لایحه‌ای را تصویب کرد که به موجب آن نزدیک به 26 میلیارد دلار کمک نظامی را به رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ گسترده این رژیم به نوار غزه تصویب کرد.

 

معترضان به تصویب لایحه مذکور با در دست داشتن پرچم فلسطین، ضمن انتقاد از دولت بایدن خواستار انجام اقداماتی جهت برقراری آتش‌بس در غزه شدند و عنوان کردند تصویب چنین لایحه‌ای تنها موجب افزایش حملات نظامی صهیونیست‌ها به مردم فلسطین خواهد شد.

 

علاوه بر اعتراضات گسترده به اقدام دولت بایدن جهت ارائه کمک به رژیم اسرائیل برخی از آمریکایی‌ها ضمن ابراز مخالفت با سیاست‌های حمایتی دولت بایدن از کشور اوکراین نیز در شبکه اجتماعی ایکس(توییتر سابق) اینطور نوشتند: پولشویی ما در اوکراین را متوقف کنید.

 

کاربران آمریکایی این شبکه اجتماعی در انتقاد از کنگره، به مخالفت با بسته کمکی 61 میلیارد دلاری آمریکا به کشور اوکراین برای مقابله با روسیه پرداختند. روز گذشته مجلس نمایندگان آمریکا، بسته کمکی 95 میلیارد دلاری را جهت حمایت نظامی گسترده از اوکراین، رژیم صهیونیستی و دیگر متحدان آمریکا به تصویب رساند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار